Onetomarket maakt gebruik van cookies. Privacy beleid.

Groei met ons.

Onetomarket is al 20 jaar toonaangevend in digital marketing. Door te blijven innoveren en ontwikkelen, blijven we relevant en blijven we groeien. Onze expertise op het vlak van digital business, data strategie en growth marketing is opgebouwd over jaren van hands-on consultancy. Wij rennen niet achter de laatste trends aan, wij adviseren onze klanten over het optimaliseren van hun online business. Datagedreven. Met de benen op de grond, en de blik gericht naar boven.

Groei met ons. Gecontroleerd, duurzaam en met aandacht voor elkaar, de markt en de maatschappij. Alleen zo zijn we over 20 jaar nog net zo relevant als nu.
neem contact op

Het OnetoMarket Team

Onetomarket werkt uitsluitend met ervaren professionals in alle digitale marketing en data-disciplines. Dit doen we met interne medewerkers en met een zorgvuldig opgebouwd netwerk van interim experts. Wij zijn een hecht team en werken zeer intensief samen vanuit ons base camp in Utrecht. Het plezier van onze mensen staat op 1 en de klant centraal.
Kom bij ons team!

HANS BEUMER

Algemeen Directeur 
& Lead Business

Hans Beumer

Ik ben een marketingondernemer met een groot sporthart. Na mijn opleiding aan de Sportacademie, ben ik direct doorgestart met een opleiding commerciële economie. Na werkzaamheden bij communicatie-, reclame-, media bureaus en een tv-productie bedrijf, startte ik in 2000 met mijn eigen onderneming Brand New Day, een bureau gericht op brand activation. In 2015 nam ik het besluit om mij te verdiepen in de digitale ontwikkelingen bij Finalist IT en vanuit die functie werd ik gevraagd om aan het roer te gaan staan bij Onetomarket. Iedere dag weer met veel energie en passie, vanuit secure base leadership en de nodige humor met het team in de “Champions League” spelen, daar word ik gelukkig van.

HANS BEUMER

Algemeen Directeur 
& Lead Business

Samuel Borst

Waar ik ‘s ochtends mijn bed voor uit kom? Het samenbrengen van digitale vraag en aanbod middels SEO implementaties!  
Met ruim 10 jaar digitale marketing ervaring vanuit het SEO specialisme, heb ik bij internationale agencies mijn vaardigheden ontwikkeld, om bedrijven te laten groeien in hun digitale volwassenheid. Dit doe ik altijd op basis van marketingdata en de laatste technologie. In mijn huidige rol als Lead SEO consultant, ondersteun ik klanten in hun digitale journey met de focus op organic search. Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn gezin, met vrienden of op het voetbalveld.

Patrick Grasza

Ik ben een gedreven professional met sterke affiniteit voor innovatie en data. Als Lead Data & Automation Consultant help ik gaag met automationvraagstukken, om zo je data-gedreven marketing naar een nieuw niveau te tillen. Hierbij zijn samenwerken, schaalbaarheid en waardecreatie mijn belangrijkste uitgangspunten. Ik denk graag mee op strategische niveau over het gebruik van data en praat je met veel plezier bij over de laatste ontwikkelingen in de markt.
In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te koken en word ik blij van muziek, lekker eten en goed gezelschap.

Marcel Beckers

Ik ben een direct marketing professional met ruime digital agency ervaring. Als Lead E-mail & CRM houd ik ervan om jouw e-mail marketing slimmer, persoonlijker en relevanter te maken. Met mijn oprechte interesse ben ik je sparringpartner bij het opzetten van het marketingkanaal en bied je technische ondersteuning waar nodig. Ik ben een positief, energiek en praktisch ingesteld persoon, met een gezonde dosis humor.
In mijn vrije tijd speel ik graag piano en kijk ik uit naar mijn volgende tennis wedstrijd.

Edwin Mies

Ik ben een creatieve en ambitieuze SEO-specialist met veel ideeën en een aanstekelijk enthousiasme. Ik denk in mogelijkheden en oplossingen en ik hou ervan om deze eigenschappen te gebruiken om organisaties (online) te helpen neerzetten en verbeteren. Op dit moment ben ik 7 jaar werkzaam als SEO-specialist.  Ik houd van het vakgebied, omdat ik strategisch en breed met online disciplines bezig ben. Daarbij vind ik het belangrijk om mezelf uit te dagen en kwaliteit te leveren. Naast mijn werk ben ik gek op koken en vind ik het leuk om onderwerpen te verkennen zoals voeding en persoonlijke ontwikkeling. 

Tim van der kaaij

Ik ben een social advertising specialist met ruime ervaring binnen diverse industrieën. Op het gebied van alle social advertising stukken ben ik graag uw sparringspartner. Ik kijk naar oplossingen, denk in mogelijkheden en help mijn klanten graag om commercieel succesvoller te worden. Dit doe ik op basis van data, best practices en natuurlijk naar wat de wens van de klant is. Zelf ben ik een ambitieuze, leergierig en commerciële ingestelde professional. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met reizen, koken en scuba diving.

thijs kalshoven

Ik vind het leuk om uitgedaagd te worden en te zoeken naar oplossingen die niet altijd voor de hand liggen. Naast mijn werkzaamheden bij Onetomarket doe ik nog een Master Data Science. Tijdens mijn vorige Master ben ik enthousiast geworden van data gerelateerde vraagstukken, zoals het inzichtelijk maken van data om aan de hand daarvan keuzes te maken. Daarnaast vind ik het interessant om te kijken hoe voorspellingen gemaakt kunnen worden met data en verschillende Machine Learning algoritmes. Ik mijn vrije tijd probeer ik graag een grote verscheidenheid aan sporten en ben ik altijd in om iets leuks te doen met vrienden.

Noa Warmenhoven

Naast mijn marketing & communicatie functie bij Onetomarket volg ik een master in Barcelona op dit vakgebied. Ik vind het leuk om mij bezig te houden met websites en social kanalen en word enthousiast als ik daarmee bedrijfsgroei realiseer. Tijdens mijn bachelor heb ik al enige ervaring opgedaan zoals een marketing stage in Indonesië, een minor PR in Hong Kong en een stage in Amsterdam bij een fashion sales agency. In mijn vrije tijd sport ik regelmatig, vind ik het leuk om met mijn vrienden te genieten van lekker eten en houd ik van reizen.

De Geschiedenis

Onetomarket is opgericht in 1999 in Amersfoort, als een van de eerste digital marketingbureaus van Nederland. Al snel werd het kantoor te klein en is het bedrijf verhuisd naar Arnhem. Daar is Onetomarket uitgegroeid tot een van de meest vooraanstaande bureaus van Nederland, gespecialiseerd in SEO, grootschalige internationale zoekmachine campagnes voor klanten als KLM en data gedreven optimalisatie.  Veel mensen die in die tijd werkzaam waren in het vakgebied, kennen Onetomarket als een innovatief, technologie-gedreven en specialistisch bureau.
In 2020 is onder nieuw management een reorganisatie doorgevoerd om beter voorbereid te zijn op de uitdagingen waar onze klanten zich in het derde decennium van deze eeuw gesteld zien: marketing die persoonlijker, relevanter en tevens op grotere schaal inzetbaar is. 
De technologisering van marketing maakt dat bedrijven niet meer kunnen volstaan met het aannemen van enkele marketingspecialisten. Er moet visie worden ontwikkeld hoe beschikbare technologie dient te worden ingezet voor het behoud en de verbetering van concurrentiekracht in de markt.  Onetomarket ondersteunt bij alle fasen dit proces. 
You're in good company
Onze partners
cross