Zoekmachine
optimalisatie

Laat ons helpen jouw je organische
zichtbaarheid te verhogen!
088 - 120 34 00

Het opbouwen en verbeteren van je organische online zichtbaarheid vergt een lange adem. SEO is géén traject van grote stappen, snel thuis. Iedere website wil zichtbaar zijn op de belangrijkste producten en diensten, ook je concurrenten. Niemand kijkt verder dan de eerste pagina met zoekresultaten in Google. Door machine learning wordt Google ook slimmer en herkent steeds meer SEO trucjes die je website in het verleden hoge posities gaven. Tegenwoordig  is het vechten om top 10 noteringen. De SEO specialisten van Onetomarket ondersteunen jou hier graag in!

Niets is frustrerender dan uren werk verzetten in het zoeken van keywords, het schrijven van goede content en de juiste paginatitels en vervolgens constateren dat jouw website onder die van jouw concurrenten staat. Waarom hebben jouw concurrenten wél hoge noteringen in Google en jij niet? Waarschijnlijk omdat:

Hun zoekwoorden aansluiten bij relevantere pagina's
Zij kiezen voor longtail zoekwoorden
Zij hun pagina's geoptimaliseerd hebben voor één zoekwoord en gerelateerde synoniemen
En niet over geoptimaliseerd hebben op één zoekwoord
De website van je concurrenten een heldere structuur heeft voor pagina indeling en URL opbouw
De content die ze hebben geschreven voor hun bezoekers is, en niet voor Google
Hun backlinkprofiel uit kwalitatieve links bestaat en niet uit partner-pagina links

Zonder degelijke kennis van zoekmachine richtlijnen is het SEO spel niet te spelen

SEO is niet het voor de gek houden van Google door zoveel mogelijk zoekwoorden in één tekst te plaatsen. Ook niet door zoveel mogelijk links te verzamelen van allerlei startpagina varianten en partner-pagina’s van andere websites. SEO is het inrichten van een website die haar bezoekers voorziet in hun zoekvraag. Gefundeerd op de juiste zoekwoorden die terugkomen in de juiste elementen op een webpagina. SEO is het werken aan je online autoriteit en datgene bieden waar je doelgroep naar op zoek is. En wanneer je klaar denkt te zijn, dan begin je overnieuw. SEO is nooit klaar, het is een continu proces. Zoekmachines worden steeds slimmer en hier spelen wij op in!

Wil jij écht werken aan je posities in Google?

Slimmer werken dan je concurrenten en niet harder?  Autoriteit worden in jouw branche? Stop dan met het toepassen van de trucjes die jouw concurrenten ook allemaal uithalen en ga het verschil maken. Kijk niet meer af bij je concurrenten, maar laat ze bij jou kijken!

Klinkt spannend? Niet voor ons. We doen niet anders. Onze kennis van zoekmachineoptimalisatie is hoog, ons speelveld divers. Wij hanteren een unieke, proces gedreven werkwijze. Gericht op het behalen van resultaat, met als uitgangspunt dat wij onszelf uiteindelijk terug verdienen.

Het proces van zoekmachine optimalisatie

Onze SEO reputatie is uitstekend

Wij optimaliseren o.a. websites van Ross Holidays, EUclaim en Mercedes-Benz Dealer Bedrijven. Of het nu gaat om travel of automotive, wij voelen ons er thuis. Wat maakt ons uniek?

Onze klanten profiteren van de volgende voordelen:

  • Geen gegarandeerde posities op top keywords, dus een aanpak in lijn met de geldende Google richtlijnen;
  • Samenwerking op operationeel, tactisch en strategisch niveau;
  • Jarenlange ervaring in zoekmachineoptimalisatie: wij weten wat werkt. En wat niet;
  • Gedrevenheid: het verschil willen maken in de rankings;
  • Een signifcante toename van naamsbekendheid, leads en/of opbrengsten vanuit organisch verkeer;
  • Onze transparante en projectmatige aanpak, waardoor jij altijd weet waar we staan en heen willen.

Zoekmachine optimalisatie is een doorlopend proces

Een gedegen SEO traject stopt niet na het in kaart brengen van de fundering en het analyseren van de rankings. De vervolgstappen staan in het teken van:

 

Is jouw website SEO proof? Doe de gratis SEO Quickscan en ontvang direct een adviesrapport.


Doe de check

Off page zoekmachine optimalisatie

Je kan je eigen website optimaal inrichten maar ook buiten je eigen site kan je werken aan zoekmachineoptimalisatie door te zorgen voor relevante links naar je website toe.

Overstappen of zoekmachine optimalisatie voor het eerst uitbesteden? Vraag vrijblijvend advies.