088 - 120 34 00
Hét Online Marketing Bureau uit Arnhem

image: seo Zoekmachine optimalisatieZoekmachine optimalisatie (SEO) is de meest natuurlijke manier en één van de goedkoopste manieren van zoekmachine marketing.  Voor veel mensen is een zoekmachine als Google dé manier om zich te oriënteren op het internet: 93% van de internetters gebruikt Google als zoekmachine. SEO omvat alle activiteiten om een website zo hoog mogelijk te laten scoren in de organische zoekresultaten van een zoekmachine op relevante zoektermen.

Maandelijks verwerkt Google ongeveer 100 miljard zoekopdrachten. Ook jouw doelgroep zoekt op Google naar jouw product of dienst. Dan wil je natuurlijk wel direct zichtbaar zijn. De zogenaamde organische zoekresultaten in Google zijn onbetaald en daarom ideaal voor iedereen. Maar, hoe bereikt jouw site nou een top 10 positie?

De positie van je website in de zoekresultaten wordt mede bepaald door:
•    Content: optimale teksten met de juiste keywords, maar ook afbeeldingen en filmpjes.
•    Techniek: de manier waarop de HTML-code, CSS en JavaScript zijn opgebouwd en of deze voldoen aan de richtlijnen voor zoekmachines.
•    Authoriteit: Off-page optimalisatie in de vorm van linkbuilden. Zorg voor relevante links naar jouw website.

Hoe kan Onetomarket helpen?

Een SEO traject bij Onetomarket is gericht op het genereren van organische bezoekers die leiden tot meer rendement. Als gespecialiseerd zoekmachine marketing bureau is kennisdeling en samenwerking het centrale thema in onze werkwijze.

In de eerste fase worden gezamenlijk doelstellingen en KPI’s gedefinieerd.  Op basis van een SEO analyse van de huidige website worden kansen en uitdagingen in kaart gebracht en een Plan van Aanpak opgesteld. Hierin worden praktische quick wins getoond, de lange termijn strategie aangegeven en vertelt hoe een succesvolle SEO strategie wordt ingezet voor jouw website. Indien gewenst, verzorgen wij een maandelijkse rapportage waarin vorderingen en ontwikkelingen worden gemonitord.

Ervaren SEO specialisten

Wil je een toename van organische bezoekers, of kansen en uitdagingen voor je website in kaart brengen?  De ervaren SEO experts van Onetomarket helpen je graag bij het optimaliseren van techniek, content, structuur en snelheid van je website.

Onze voordelen:

•    Advies op maat door gedreven SEO specialisten met jarenlange ervaring;
•    100% focus op stijging relevante bezoekers naar je website;
•    Actuele kennisoverdracht: wij weten wat er speelt in SEO wereld;
•    Samenwerking op operationeel, tactisch en strategisch niveau;
•    Vast team van SEO specialisten.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op met één van onze SEO specialisten.