088 - 120 34 00
Hét Online Marketing Bureau uit Arnhem

image: sea Zoekmachine adverterenMet zoekmachine adverteren bereik je snel en efficiënt de doelgroep welke relevant is voor jouw bedrijf. Afhankelijk van de doelstellingen wordt zoekmachine adverteren ingezet voor bijvoorbeeld het genereren van naamsbekendheid, leads of aankopen.

Door diverse kanalen binnen SEA te combineren, kom je tot een goede bedrijfsstrategie. Denk bij deze kanalen aan bijvoorbeeld Google AdWords, Bing Ads en Remarketing.

SEA wordt ingezet voor diverse type doeleinden. Vandaar dat wij maatwerkstrategieën bieden, gericht op de doelstelling die jij wilt behalen. Samen zorgen we voor direct resultaat en een strategie dat aansluit op de andere (online) marketingactiviteiten van jouw bedrijf. Doeleinden die goed passen bij de inzet van SEA zijn:

  • Genereren van naamsbekendheid.
  • Realiseren van meer online aankopen.
  • Het verhogen van je ROI.
  • Sturing op offerte aanvragen.
  • B2B leadgeneratie.
  • Meer relevant ingevulde vacatures.

Zoekmachine adverteren bij Onetomarket

Onetomarket heeft jarenlange ervaring op het gebied van SEA, met een breed scala aan klanten, bijvoorbeeld Wensink, KPMG en Ross Holidays. Deze kennis en ervaring komen jouw campagnes ten goede. Wij hanteren een transparante werkwijze, zodat klanten weten wat en wanneer ze dit kunnen verwachten. Al onze SEA specialisten zijn individueel gecertificeerd als AdWords en Bing Professional.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op met één van onze SEA specialisten.