Zoekmachine
adverteren

Overweeg je om SEA uit te besteden
of over te stappen naar een andere SEA specialist?
088 - 120 34 00

Het opzetten en beheren van een SEA campagne zonder de juiste kennis en ervaring in pacht te hebben is erg tijdrovend en resulteert vaak in een onnodig dure campagne met weinig rendement. Als gevolg van complexe algoritmen als “kwaliteitsscores” is het opzetten en beheren van een succesvolle SEA campagne net zo ingewikkeld geworden als het succesvol toepassen van SEO, al dan niet ingewikkelder

Er is niets frustrerender dan naar de gesponsorde zoekresultaten kijken en erachter komen dat jouw organisatie hier niet in voorkomt. Hoe kunnen zij zich deze topposities veroorloven? Wat doen zij anders? Hoe zijn zij in staat om de enorme kansen die SEA ons biedt wél te verzilveren?

Nou, zeer waarschijnlijk:

Bieden zij niet alleen op broad match zoekwoorden
Vechten zij niet voor de eerste toppositie voor elk zoekwoord
Utiliseren zij diverse aanvullende features zoals sitelinks, beoordelingen, highlights, et cetera
Maken zij gebruik van een geoptimaliseerde campagnestructuur met een groot aantal uiterst relevante, gethematiseerde advertentiegroepen
Laten zij het zoekwoord terugkomen in de advertentietekst
Testen zij met diverse advertentieteksten om een zo hoog mogelijke doorklikratio en conversie te bewerkstelligen
Voegen zij actief negatieve zoekwoorden toe, waardoor zij voorkomen dat ze betalen voor irrelevant verkeer
Maken zij gebruik van geoptimaliseerde landingspagina’s die specifiek zijn ontwikkeld om het SEA verkeer te doen converteren

Wanneer je niet over de juiste kennis, vaardigheden en tijd beschikt om bovenstaande voorbeelden correct toe te passen, dan kan het in-house beheren van een SEA campagne een riskante onderneming zijn óf worden. Wanneer jij je in deze situatie herkent, dan is het verstandig om jouw SEA campagnes uit te besteden.

Door onze jarenlange ervaring en opgedane kennis op het gebied van SEA kan Onetomarket zich met recht een vooraanstaande en innovatieve SEA specialist noemen. Onze werkwijze is proces gedreven en transparant met altijd de doelstellingen van onze klanten in het vizier.

Onetomarket heeft een uitstekende reputatie in de wereld van SEA. Klanten zoals de Griekenland specialist Ross Holidays, van Dorst Automotive en Volvo Van Roosmalen kunnen dit beamen.

Catching online
opportunities

Onze klanten profiteren van de volgende voordelen:

  • De kennis en jarenlange ervaring van een uiterst toegewijde SEA experts;
  • Onze wil om het meeste uit jouw SEA campagnes te halen, omdat het altijd beter kan;
  • Een significante toename van naamsbekendheid, leads en/of opbrengsten vanuit onze SEA campagnes;
  • Onze transparante en projectmatige aanpak, waardoor jij altijd weet waar we staan en heen willen;

Onze werkwijze

1
Strategie
Strategie

Onetomarket gelooft in het formuleren van een robuuste strategie, voordat de realisatie of overname van een (bestaand) SEA account in gang wordt gezet. Om tot een succesvolle strategie te komen, bepalen we onder andere de focus en achterliggende commerciële strategie, doelstellingen met bijbehorende target KPI’s en stellen we USP’s vast.

2
Creatie en implementatie
Creatie en implementatie

Zodra de strategie is bepaald worden de SEA campagnes gerealiseerd en gestructureerd volgens onze best-practices. In deze fase bepalen we onder andere een passende campagnestructuur en –naamgeving, voeren we een uitgebreid zoekwoordonderzoek uit om relevante zoekwoorden in kaart te brengen en stellen we relevante advertentieteksten op.

3
Optimalisatie en testen
Optimalisatie en testen

Zodra de SEA campagnes zijn gerealiseerd, is het werk nog maar net begonnen. Het voortdurend testen en optimaliseren van de SEA campagnes zorgt uiteindelijk voor de beste resultaten dan wel rendement op investering (ROI). Tijdens de optimalisatiewerkzaamheden houden wij ons onder andere bezig met het optimaliseren van de campagne- en zoekwoordprestaties, het testen van advertentieteksten en verschillende landingspagina’s.

4
Rapportage
Rapportage

Het verkrijgen van inzicht is de sleutel tot succes. Campagneprestaties worden op maandelijkse basis met behulp van een overzichtelijke rapportage en/of management dashboard gerapporteerd. In deze rapportage komen de belangrijkste KPI’s en doelstellingen terug, zodat de campagneprestaties inzichtelijk worden.

Benieuwd hoe wij jouw online resultaat drastisch kunnen verhogen?

Neem contact op!

Is jouw website SEO proof? Doe de gratis SEO Quickscan en ontvang direct een adviesrapport.


Doe de check

meer zoekmachine adverteren

Overstappen of zoekmachine adverteren voor het eerst uitbesteden? Vraag vrijblijvend advies.