Online marketing
diensten

Wij luisteren naar jouw strategie en doelen
en zetten deze om in werkende meetbare campagnes.
088 - 120 34 00

Onze werkwijze

1
Strategie
Strategie

Voordat we samen een online strategie gaan bepalen voor jouw organisatie is het belangrijk eerst de doelstellingen goed in kaart te brengen. Wat wil je bereiken, zowel offline als online, en hoe kunnen beide elkaar ondersteunen? Hoewel we gaan kijken naar een online strategie, betekent dit niet dat we ons puur op de online wereld richten. Een integratie van off- en online strategie is hierbij erg belangrijk.

2
Bereiken
Bereiken

We bereiken je doelgroep met Zoekmachine Optimalisatie, Zoekmachine Adverteren en Social Media Adverteren.

Bereik je doelgroep daar waar deze zich bevindt. Naar aanleiding van je strategie bepaal je waar je zichtbaar bent voor je doelgroep en hoe je deze groep mensen naar je website gaat leiden. Hierin zijn keuzes over de boodschap die je wilt over brengen erg belangrijk, alsmede op welke momenten je zichtbaar wilt zijn. Zichtbaar zijn op meerdere fases in het oriƫntatieproces is hier een voorbeeld van.

3
Interactie
Interactie

We zien wat je bezoeker doet met Web Analytics.

Zodra men zich op je website bevindt, is het van belang dat zij de interactie aangaan met je website. Hierbij kijken we nog niet naar directe conversies, maar naar het pad daar naar toe. Kunnen bezoekers vinden wat ze zoeken? Haken zij af bij bepaalde drempels op de website? Alles draait hier om het verleiden van bezoekers de interactie aan te gaan.

4
Converteren
Converteren

We weten precies welke resultaten je website behaald met Web Analytics. De resultaten verhogen we continu met Conversie Optimalisatie.

Uiteindelijk ben je er als organisatie op gebrand je doelstellingen te behalen. Vaak zijn deze doelstellingen gericht op acties die men op de site kan uitvoeren, zoals een aankoop doen, offerte aanvragen of een contactformulier invullen. Door continu te meten, analyseren en testen verbeteren we de online resultaten.

5
Betrekken
Betrekken

Bouw een hechte relatie op met je klanten met Social Media en E-mail Marketing.

Nadat je bezoekers op de website hebt gehad, wil je de waardevolle bezoekers hier uitfilteren. Dit zijn namelijk de personen waarmee je een waardevolle klantrelatie kan opbouwen. Belangrijk is om je niet enkel te focussen op het aantrekken van nieuwe bezoekers en potentiƫle klanten, maar veel aandacht te geven aan de je bestaande klanten.

Wil je jouw online marketing samen met ons naar een hoger niveau tillen? Laat dan je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op!