Onetomarket maakt gebruik van cookies. Privacy beleid.

e-mail Marketing

e-mail marketing

De meest kostenefficiënte manier van digital marketing is nog altijd e-mailmarketing. Maar niet zoals we dat voorheen deden - in bulk schieten met hagel, met iedereen hetzelfde bericht.

E-mail binnen de growth strategie


De e-mail is het sluitstuk van een gerichte retentiestrategie, waarbij iedere klant persoonlijke berichten ontvangt op basis van zijn of haar meest recente geobserveerde gedrag. Nieuwsbrieven met informatie en aanbiedingen die toegesneden zijn op de voorkeuren van de klant. Frequentie en aanspreekvorm individueel aanpasbaar. Eén op één marketing zonder dat dit enorme investeringen vergt.

e-mail marketing

Platform, CRM en campagne


Wij koppelen je website aan je CRM en bepalen samen met jou de triggers voor verzending, de boodschap en alle voorwaarden die je stelt aan jouw klantcommunicatie. En vervolgens optimaliseren we je campagne op basis van de data die we ermee verzamelen.

Menno Worst, Maileon

"De persoonlijke klik met Hans en René en de drive om samen duurzame business te bouwen is kenmerkend voor ons partnership. De wijze waarop OnetoMarket 'fresh digital business' doorvoert is bovendien erg succesvol: bij meerdere klanten zien we een duidelijke verbetering in hun digital marketing performance"

E-mail marketing uitbesteden


Het bepalen van de groeidoelstelling bepalen we binnen de Business impact fase. Op basis van huidige dataset een ambitieuze en realistische campagne strategie wordt samengesteld. Vervolgens werken we een strategie uitgewerkt. Vanuit een strategisch hypothese volgt een tactisch en operationele invulling binnen Growth marketing.

Data-first e-mail marketing


Data zit in ons DNA maar we begrijpen ook dat emotie en ratio een rol speelt in iedere beslissing. Met ervaren consultants en specialisten die vanuit hun visie en up-to-date kennis binnen het growth marketing landschap, jouw digitale groei helpen realiseren.

Met e-mail technologie die de belofte van datagedreven werken ook voor jouw business binnen handbereik brengt.


Benieuwd naar de impact van e-mail marketing?

Meteen weten waar je staat en onderbouwd advies ontvangen over je volgende stap in Marketing Automation? Bespreek met ons welke uitdaging je hebt op het gebied van bij e-mail marketing.