Meer leads uit je online kanalen met

Automotive
marketing

Méér proefritaanvragen, taxatie voorstellen, informatie aanvragen en werkplaatsafspraken.
Onetomarket helpt je om van een zoeker een bezoeker te maken en van een bezoeker een lead.
088 - 120 34 00

Onze specialisatie is online marketing in de breedste zin van het woord. Wij coachen en trainen online marketeers, nemen werk uit handen door zelf de mouwen op te stropen of schuiven desgewenst aan bij het marketing overleg.

Met de online tools die wij tot onze beschikking hebben, haal jij méér uit online marketing. Speciaal voor autodealers.

Waarom Onetomarket inzetten voor online automotive marketing?

Transparant in werkzaamheden en communicatie
Bij ons zie je exact hoeveel tijd we aan welke taak besteden en hoe onze planning eruit ziet.

100% online marketing specialisten
Online marketing is onze passie en onze focus. Wij zijn onafhankelijk van platformen.

2 maandelijkse opzegtermijn
Onverhoopt toch niet tevreden? Wij hebben vertrouwen in eigen kunnen en verplichten je niet tot lange contracten.

Expertise in automotive
Wij hebben vele jaren ervaring met en bij automotive bedrijven.

Online marketing voor autodealers

Online speelt een steeds grotere rol tijdens de aankoop van een auto. 93% van de consumenten begint de aankoopreis online. Consumenten zoeken in zoekmachines, vergelijken modellen en prijzen, lezen reviews en weten letterlijk wat er in het land te koop staat.

Bezocht de consument vroeger 4 keer de fysieke showroom vóór aanschaf van een auto, is dit aandeel al gezakt tot 1.5 tot 2.5 keer*.

De online showroom is de meest bezochte showroom. Dit zal de komende jaren alleen maar toenemen met een nieuwe generatie kopers en nieuwe vormen van mobiliteit.

De klantreis start niet alleen online maar krijgt daar ook steeds vaker een vervolg voor aanverwante diensten. Denk aan leasen, financieren en after-sales. Inzicht in de klantreis is daarbij essentieel.

In de oude wereld hadden we het zogenaamde ‘first moment of truth’, het eerste contactmoment tussen klant en dealer. Dit is veranderd naar een ‘zero moment of truth’. De potentiële klant is al op allerlei manieren met je contact geweest, maar heeft zich nog niet bekend gemaakt.

Kortom: als autodealer is het van uiterst belang om je online marketing en website op orde te hebben.

* Bron: BOVAG, Automotive retail in 2020: van distributiekanaal naar retailbeleving

Sinds 2011 is Onetomarket het verlengstuk van onze marketingafdeling. Gedurende onze samenwerking hebben we een mooie groei behaald in online vindbaarheid, bezoekersaantallen en leads. De verschillende vakgebieden die Onetomarket beheerst in combinatie met de toegewijde medewerkers zorgen voor een prettige en vakkundige samenwerking. Kritisch wanneer nodig, behulpzaam wanneer het erop aankomt.
Barend Peijnenburg
Marketing Manager bij Van Roosmalen

Bereik je doelgroep

Hoe bereik je online je doelgroep? Het kiezen van het juiste kanaal is een hele opgave. Zowel de doelgroep die zich aan het oriënteren is naar een auto als de doelgroep met een minder concrete koopintentie wil je bereiken. En vergeet ook je bestaande klantenkring niet. Ieder kanaal heeft specifieke kenmerken die passen bij een specifieke fase in de klantreis. Onetomarket helpt je met het inzetten van het juiste kanaal op het juiste moment.


Van bezoeker naar lead

In je online showroom moet je je bedrijf en aanbod net zo professioneel presenteren als in je fysieke showroom. Beantwoord je alle vragen die een potentiële klant kan stellen of gooi je barrières op? Wij zien verschillen van +30% in aantal leads na het wegnemen van drempels en het optimaliseren van design.


Inzicht in resultaat

Wat leveren al die geïnvesteerde euro’s en noeste arbeid nu op aan rendement? Je wilt resultaten kunnen rapporteren en bijsturen waar nodig. Inzicht in je prestaties is een basisvoorwaarde van online marketing. Met een goed ingericht webstatistiekenpakket krijg je inzicht in bezoekersaantallen, gedrag en resultaat per apparaat of marketingkanaal. Weg met het onderbuikgevoel!

een greep uit onze klanten

Schrijf u in voor een vrijblijvende online marketing scan.
Er zijn maximaal vier gegadigden per maand die we bedienen.