Onetomarket maakt gebruik van cookies. Privacy beleid.

CRO

MarTech

Marketing technologie is niet meer weg te denken uit het digitale marketinglandschap. In toenemende mate worden campagnes gebaseerd op persoonlijke voorkeuren en gedrag van de doelgroep en continu geoptimaliseerd door zelflerende algoritmes.  
De mogelijkheden worden alsmaar groter en ingewikkelder en veel bedrijven hebben moeite om een gegronde keuze te maken uit de beschikbare oplossingen. De status quo van veel organisaties is dat ze dan maar vertrouwen op de door het advertentieplatform geleverde algoritmes, wat niet in alle gevallen verstandig is. 

Met het Martech project brengen we de behoefte aan technologische oplossingen binnen je organisatie in kaart en brengen advies uit over de voorkeursoplossing. Daarbij maken we ook een inschatting van de vaardigheden die binnen de organisatie nodig zijn om de tooling succesvol in gebruik te kunnen nemen.  Vervolgens heb je de mogelijkheid om de tools via Onetomarket in te kopen of rechtstreeks en zijn onze consultants betrokken bij de implementatie en ingebruikname, finetuning en eventuele workshops voor medewerkers. 
Aangezien er vrijwel altijd connectie gemaakt moet worden met bestaande systemen en daarnaast vaak een AVG-aspect zit aan de uitrol van dergelijke systemen, ze zijn er aan de kant van de klant vaak ook meerdere afdelingen betrokken bij de besluitvorming. Houd er daardoor rekening mee dat  de doorlooptijd van een dergelijk project al snel enkele maanden kan bedragen.  

Frank Koevoets, De Hardloopwinkel

"Inmiddels zijn we met De Hardloopwinkel klaar voor een meer gepersonaliseerde communicatie met onze klanten. Dit doen we via Onetomarket met e-mail marketing. We zijn ervan overtuigd daarmee de groei te kunnen voortzetten in 2022 en verder."

Ook marketing technologie inzetten voor jouw bedrijf?

Met Onetomarket breng je automatisering aan je marketingpraktijk. Wil je weten welke technologische oplossing de beste zijn voor jouw organisatie? 
neem contact op

Andere projecten en diensten in Strategie & Data

Digitale strategie

Nadat we onze business doelstellingen hebben gedefinieerd, bepalen we hier de weg er naartoe.
lees meer 

marketing analytics

Al onze campagnes zijn datagedreven. Hier verzamelen, visualiseren en analyseren we de data.
lees meer 

doelgroepen & targeting

We brengen over verschillende assen je doelgroepen in kaart en adviseren waar deze het meest efficiƫnt te bereiken.
lees meer 
Wij werken met de standaard in de markt
ONZE tools