Onetomarket maakt gebruik van cookies. Privacy beleid.

social advertising -

Social advertising

Met Social advertising kun je heel effectief een specifieke jouw doelgroep bereiken in verschillende fases van de customer journey. Van hoog in de funnel tot aan de conversie. De data die we vanuit de campagne verzamelen kunnen we weer gebruiken om nog effectiever te acteren met social advertising maar ook met digital advertising (SEA), SEO en e-mail marketing.

Duurzaam adverteren op social media

In een wereld die die steeds sneller verandert, waar privacy regels (GDPR) worden aangescherpt en waar robots repeterende taken overnemen ondersteunt Onetomarket jouw organisatie met duurzame digitale groei. Met social advertising die personalisatie en automatisering ook voor jouw organisatie binnen handbereik brengt. Met oog voor de maatschappij en omgeving.

Fresh social advertising


Wij geloven in een verfrissende digitale strategie op basis van een business doelstelling, waar data een essentiƫle rol speelt. Synergie is daarbij key voor het succes van je social advertising campagne. Wij rapporteren op de succesfactoren die relevant zijn voor de business doelstelling. We brengen de data op een begrijpelijke manier in kaart, waarbij de attributie van kanalen op de doelstelling leidend is.

Vragen over social advertising of een full funnel strategie?

Meteen weten waar je staat en onderbouwd advies ontvangen over je volgende stap in Social Advertising? Bespreek je digital uitdaging met ons.