Onetomarket maakt gebruik van cookies. Privacy beleid.

Digitale Performance Scan

In het begin van de samenwerking en vervolgens periodiek voor onderhoud doen we wat we noemen een digitale performance scan. Audits van de verschillende kanalen op hun prestaties, inrichting en doelgerichtheid. 

Om de prestaties af te kunnen zetten tegen de doelstellingen, moeten we deze natuurlijk goed in beeld hebben en daarom worden die vastgesteld in een kick-off voorafgaand aan de analyse. Mochten er dan nog vragen openstaan, kunnen we voorstellen om diepergaande analyses te doen binnen de markt- en concurrentieanalyse en de digital maturity analyse.
De uitkomst van de scan is altijd een verzameling audit rapporten op de kanalen en platforms waar we de scan hebben uitgevoerd. Op basis van deze rapporten kunnen we optimalisatieslagen maken die worden uitgevoerd in de abonnementen binnen de Growth Marketing fase. 

Henrico Soede, AXS Techniek

"De reden waarom we heel graag met Onetomarket samenwerken is dat ze zowel op strategisch als operationeel niveau echt een toegevoegde waarde bieden en meedenken."

Ook een digitale perfomance scan laten uitvoeren?

Meteen weten waar je staat en onderbouwd advies ontvangen over je volgende stap in digital marketing. Dat is wat je krijgt met een digitale performance scan. Wil je ook zo'n scan?
neem contact op

Andere projecten in business impact

Digiale performance scan

We doen audits op huidige inrichting van account op de relevante kanalen en geven optimalisatie-advies
lees meer 

Marktpotentieel

Ken de markt waarin je beweegt, je USP's en hoe die digitaal over het voetlicht te krijgen. 
lees meer 

digitale volwassenheid

Weet je wat de beste volgende stap is in de digitale transformatie van je organisatie?
lees meer