088 - 120 34 00

Onetomarket lanceert nieuwe dienst; ‘Social Media’ voor bedrijven

Social Media integreren in de online marketing cyclus. Een actueel vraagstuk voor veel bedrijven. Onetomarket lanceert daarom als eerste binnen haar branche de nieuwe geïntegreerde dienst ‘Social Media’, waarmee ze bedrijven helpen met het creëren van een succesvolle social media strategie en de realisatie van deze plannen. Op effectieve wijze social media inzetten kan leiden tot een groter bereik, meer betrokkenheid en mede door synergetische effecten tot significante verbeteringen in de online marketing resultaten.

De snel opvolgende ontwikkelingen, gebruik en integratie van social media in het alledaagse leven zorgt ervoor dat bedrijven en merken hierop in willen en moeten spelen. De vraag bij bedrijven is: Hoe kunnen we social media effectief binnen de online marketing cyclus integreren en zo de voordelen ten volle worden behaald? Op dit vraagstuk heeft Onetomarket zich gespecialiseerd en haar social media dienst ontwikkeld om zo bedrijven te helpen in het genereren van merkbekendheid, loyaliteit en uiteindelijk conversies via social media.

Waarom Social Media?

Social Media is meer dan een marketing vraagstuk, het veranderd de manier van het maken, verkopen en communiceren van producten en diensten. Merken moeten onderdeel zijn van het gesprek en moeten mensen de mogelijkheid bieden om over en met hen te praten. Recensies, waarderingen en onderlinge aanbevelingen zijn basiselementen van social media. Deze moderne vorm van word-of-mouth is nu eenmaal één van de meest krachtige marketing vormen. Het geheim tot succes is het hebben van een geïntegreerde Social Media strategie. Waarin voordelen en synergiën voor alle kanalen ten volle wordt benut. Om aan kop te blijven binnen Google en zoveel mogelijk verkeer bij je merk te betrekken is Social Media cruciaal, de integratie in alle online marketing kanalen is wat Onetomarket begrijpt en ten volle benut.

“Merken zijn nog steeds zoekend naar de meerwaarde van sociale netwerken…” Being Social” houdt meer in dan het hebben van een zakelijke pagina op Facebook, een Twitter account of een YouTube kanaal voor bedrijven… Sociale netwerken zijn nieuwe interactieve kanalen waar merkbekendheid mee wordt gegenereerd, en waar zoeken, adverteren, branding en verkoopstrategieën worden gecombineerd. Hoe? Onetomarket weet kansen te vinden met sociale netwerken en waarde toe te voegen zonder de sociale atmosfeer te treffen “, aldus Jac van Ommen, CEO van Onetomarket.

Onetomarket heeft ruim aantoonbare ervaring met bewezen prestaties door middel van een aantal strategische social media projecten: “De integratie van Social Media in de online marketing cyclus zorgt voor synergetische resultaten. Alle online marketing kanalen profiteren mee van ‘het online sociaal worden’, social media moet dan ook niet worden gezien als enkel de kanalen op zichzelf “, aldus Jac van Ommen. FC Barcelona, Monprivee, HomeAway, Bruna en Warner Bros hebben hun vertrouwen reeds uitgesproken over de geïntegreerde Social Media diensten en workshops van Onetomarket.

Jouw vraag voor een speeddate van 15 minuten met het team

    onze partners