Werken bij
Onetomarket

088 - 120 34 00

Ben jij de vakidioot die er een sport van maakt om de beste online marketing resultaten te behalen voor prachtige klanten? Dan pas je goed in het team van Onetomarket: een groep enthousiaste specialisten die samenwerken aan de mooiste opdrachten voor nog mooiere klanten.

bekijk direct alle vacatures

Waarom werken bij Onetomarket?

Auto’s tot opleidingen

Onetomarket is het verlengstuk van de marketing afdeling van verschillende organisaties in uiteenlopende branches. Van auto’s tot werken bij campagnes en van software tot opleidingen en hardloop-artikelen. We werken aan webshops die gericht zijn op de consument, maar ook voor organisaties die in echte niche markten zitten in B-to-B marketing. Dat maakt het werken bij Onetomarket ontzettend veelzijdig.

Groeien en bloeien

We hebben een duidelijke focus; op een constructieve en transparante manier samenwerken met onze klanten en collega’s om zó de beste online resultaten te behalen. Groei voor onze klanten is belangrijk, maar ook aan persoonlijke groei van het team wordt hard gewerkt. Niet alleen kun je veel leren van je collega’s; bij Onetomarket krijg je een persoonlijk ontwikkelbudget om jouw groei te boosten. Zo kan je dus gerust naar dat super gave seminar of kan je die ene interessante training volgen. Onetomarket neemt deze ontwikkelingsdagen voor haar rekening, ze gaan dus niet af van je jaarlijkse zon- en of sneeuwuren.

Data doeners

Denk maar niet dat jouw mogelijke nieuwe collega’s doorsnee online marketeers zijn. Stuk voor stuk hebben we de drive om op basis van data te jagen op een zo hoog mogelijke conversie. Geen cowboys dus, maar specialisten met specifieke ervaring die gestructureerd werken en weten wat ze doen.

Teamspirit

De teamspirit vinden we allemaal erg belangrijk. Nee, geen standaard vrijmibo’s waarin ineens iedereen los komt, maar gewoon iedere dag blije gezichten. We werken graag hard, zijn enthousiast over wat we doen en delen onze ambities en kennis graag met elkaar. Regelmatig een vet team-uitje hoort daar ook bij. Zo zijn we de afgelopen jaren als VIP-gasten verwelkomd bij ‘De Vrienden van Amstel Live’, hebben we een tochtje gedaan op een Powerboat om vervolgens af te zakken naar Crazy Piano’s en trotseerden we (nou ja, niet iedereen…) de achtbanen van de Efteling.

What else?

 

Dit klinkt allemaal te gek, niet waar? Wait for it … hier stop het namelijk niet!
We vragen enthousiasme, kennis, ervaring en bovenop dat alles een grote dosis intrinsieke motivatie.
Hier moet natuurlijk iets tegenover staan. Naast een goed salaris zijn daarom de nice-to-haves ook goed geregeld bij Onetomarket, namelijk:

 

  • dagelijks een compleet verzorgde lunch en altijd vers fruit (en koekjes!);
  • flexibele werktijden; vroeg beginnen omdat je file wilt vermijden of laat beginnen om kindjes weg te brengen, het kan allemaal;
  • hadden we het persoonlijk ontwikkelbudget al genoemd?
  • alle tooling die je nodig hebt, en Job de developer die het anders voor je fixt;
  • een goede bijdrage aan je pensioenopbouw;
  • een kilometervergoeding of een NS Business Card voor het OV naar hartje Arnhem.

De vacatures van Onetomarket

Zie jij jezelf ook werken bij Onetomarket?
Solliciteer dan op een van de onderstaande vacatures of stuur een open sollicitatie:


Teamlead CRM-, email- en automation marketeer – 40 uur (uitvalsbasis Arnhem en Utrecht)

Medior e-mail en CRM Consultant (32-40 uur)

Medior Online Marketing Consultant (32-40 uur)

Open sollicitatie