Onze partners

088 - 120 34 00

“Determined people working together can do anything”

– Jim Casey

Premier Google Partner

Onetomarket is door Google benoemd tot Premier Partner. Met dit selectieve keurmerk wil Google onderscheid maken binnen haar partner landschap door een apart keurmerk in het leven te roepen wat de absolute topbureaus onderscheidt van de reguliere partners. Door structureel innovatieve en aantoonbaar uitstekend renderende campagnes voor haar klanten op te zetten heeft Onetomarket bewezen deel uit te maken van deze groep van specialisten. Daarnaast behoort Onetomarket tevens tot de zeer selecte groep Certified Google Analytics Partners binnen Nederland. Door de kennis en expertise die is opgebouwd zorgt het team van Onetomarket er voor dat haar klanten te allen tijde inzage hebben in het rendement van hun campagnes en is Onetomarket in staat klanten op strategisch, tactisch en operationeel vlak te ondersteunen met het verder optimaal inrichten van online marketing strategieën.

Google Analytics Certified Partner

Voor onze klanten bieden wij de beste ondersteuning voor Google Analytics en nu ook Universal Analytics. Niet voor niets dat Google ons in 2011 de speciale status heeft verleend van Google Analytics Certified Partner (GACP). Bij een GACP weet je zeker dat je de beste adviezen krijgt op het gebied van Google Analytics.

GACP worden lukt alleen als je in staat bent om aan de Google Analytics specialisten van Google te tonen dat je ingewikkelde technische vraagstukken kunt oplossen, unieke implementaties kunt verzorgen en je de capaciteiten hebt om hoogstaande bedrijfsdoelstellingen te behalen.

Indeed

Als de nummer 1 vacaturesite wereldwijd, met meer dan 200 miljoen gebruikers in meer dan 60 verschillende landen, is Indeed uitgegroeid tot dé katalysator om de wereld aan het werk te helpen. Indeed helpt bedrijven van elke grootte om het beste talent aan te nemen en biedt werkzoekenden de beste kans om aangenomen te worden. Als hét online marketing bureau met een specialisatie in Arbeid is Onetomarket dan ook trots om tot de zeer selectieve groep van preferred partners toe te treden per 1 januari 2017. Deze status is een logisch gevolg en bevestiging van de specialistische kennis van Onetomarket rondom het optimaliseren van online vraagstukken gericht op en de intensieve samenwerking met Indeed. Deze unieke samenwerking biedt jou als klant het beste fundament voor een optimaal, meetbaar rendement op je online recruitment inspanningen en investeringen.

Tripolis

Onetomarket en Tripolis hebben een hecht samenwerkingsverband wat de premium technologie van het Tripolis Dialogue systeem combineert met de ruime kennis en ervaring van alle facetten van Onetomarket op het gebied van e-mail marketing. Zowel het inrichten van transactionele e-mail flows als het inrichten en optimaliseren van campagnes behoort tot onze kerncompetenties waarbij Onetomarket zowel als coachende als uitvoerende partij kan ondersteunen. Het Silver Partnership tussen Tripolis en Onetomarket onderstreept de hechte band en de succesvolle projecten die Tripolis en Onetomarket reeds met elkaar opgeleverd hebben alsmede de gezamenlijke ambities in de toekomst.

Adcombi

Wil je jouw online marketing samen met ons naar een hoger niveau tillen? Laat dan je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op!