Onze partners

088 - 120 34 00

“Determined people working together can do anything”

– Jim Casey

Bing Partner
Klipfolio Partner

Onetomarket is Klipfolio Partner. Met Klipfolio helpen wij je om real-time inzicht te krijgen in de effectiviteit van jouw belangrijkste online marketing kanalen. De dashboards zijn overal waar je bent, te bekijken op desktop, tablet, smartphone en op je eigen TV. Dit maakt dat klipfolio dashboards eenvoudig zijn om te delen met collega’s en ook geschikt zijn voor business intelligence toepassingen.

Indeed

Als de nummer 1 vacaturesite wereldwijd, met meer dan 200 miljoen gebruikers in meer dan 60 verschillende landen, is Indeed uitgegroeid tot dé katalysator om de wereld aan het werk te helpen. Indeed helpt bedrijven van elke grootte om het beste talent aan te nemen en biedt werkzoekenden de beste kans om aangenomen te worden. Als hét online marketing bureau met een specialisatie in Arbeid is Onetomarket dan ook trots om tot de zeer selectieve groep van preferred partners toe te treden per 1 januari 2017. Deze status is een logisch gevolg en bevestiging van de specialistische kennis van Onetomarket rondom het optimaliseren van online vraagstukken gericht op en de intensieve samenwerking met Indeed. Deze unieke samenwerking biedt jou als klant het beste fundament voor een optimaal, meetbaar rendement op je online recruitment inspanningen en investeringen.

Tripolis

Onetomarket en Tripolis hebben een hecht samenwerkingsverband wat de premium technologie van het Tripolis Dialogue systeem combineert met de ruime kennis en ervaring van alle facetten van Onetomarket op het gebied van e-mail marketing. Zowel het inrichten van transactionele e-mail flows als het inrichten en optimaliseren van campagnes behoort tot onze kerncompetenties waarbij Onetomarket zowel als coachende als uitvoerende partij kan ondersteunen. Het Silver Partnership tussen Tripolis en Onetomarket onderstreept de hechte band en de succesvolle projecten die Tripolis en Onetomarket reeds met elkaar opgeleverd hebben alsmede de gezamenlijke ambities in de toekomst.

e-Village

Verandering is in e-mailmarketing de enige constante. Marketing en in het speciaal e-mailmarketing ontwikkelt zich razendsnel en bijblijven wordt steeds lastiger. Om die reden heeft e-Village zich al sinds de oprichting in 2000 gespecialiseerd in e-mailmarketing en heeft tot op de dag van vandaag nog steeds 100 procent focus op e-mailmarketing. De specialisten van Onetomarket hebben ruime ervaring in zowel het adviseren op complexe klantvraagstukken voor organisaties als Coöperatie VGZ en Schiphol als het operationeel uitvoeren van deze vraagstukken waarbij gebruik wordt gemaakt van Clang, het platform van E-village. Deze kennis en ervaring bij Onetomarket zorgt er voor dat E-village, naast haar eigen directe marktbenadering, tevens veelvuldig samenwerkt met Onetomarket bij verschillende organisaties.

Finalist

Finalist biedt een breed pakket aan ICT diensten en oplossingen, speciaal ontwikkeld en samengesteld voor organisaties en instellingen in de zorg en het onderwijs. Vanuit de ruime ervaring in deze sectoren kan Finalist deze organisaties en instellingen in de volle breedte ondersteunen. Bijvoorbeeld met een community waar artsen en patiënten samenkomen of door een portaal te ontwikkelen waar studenten en leerkrachten samenkomen of het beheersbaar maken van een grote hoeveelheid data. Ook helpt Finalist organisaties en instellingen verder met een nieuwe (mobiele) website, app, intranet, narrowcasting en maatwerk software. Wanneer dit gecombineerd wordt met de kennis en expertise van Onetomarket ontstaat er een ijzersterke combinatie wanneer organisaties het fundament van hun online omgeving optimaal willen inrichten met een naadloos geïntegreerde online marketing strategie.

newICTea

newICTea is al meer dan 10 jaar een gerenommeerd leverancier van internetproducten binnen de autobranche. Naast alle websites voor Mercedes-Benz Nederland, Opel Nederland en veel klanten uit de top 50 dealerholdings richten zij zich op specifiek maatwerk om optimale integratie met de backoffice van de automotive klanten mogelijk te maken. Meer dan 1500 autobedrijven in Nederland maken gebruik van de newICTea modules. De kennis uit deze modules wordt gedeeld met Onetomarket om gezamenlijk nog meer inzicht en te krijgen en daarmee de automotive branche beter te kunnen adviseren. Tevens is snap-360, specialist in 360 graden fotografie, een dochteronderneming van newICTea waar bijv. de fotografie op onze automotive pagina verzorgt is.

Cloudselling

Cloudselling helpt B2B-organisaties om hun Lead Management proces (leadgeneratie & lead nurturing) optimaal af te stemmen op de sterk gewijzigde Buyer’s Journey. Het doel daarbij is om kwalitatief betere en meer Sales-Ready Leads te genereren, tegen lagere kosten. Cloudselling is gespecialiseerd in Telemarketing en Marketing Automation, waarbij organisaties van strategisch tot operationeel niveau professioneel ondersteunt kunnen worden. Door de intensieve samenwerking met Onetomarket kan een totaal concept geboden worden aan organisaties op het gebied van in- en outbound marketing en marketing automation gebruik makend van het pakket Act-On.

Premier Google Partner

Onetomarket is door Google benoemd tot Premier Partner. Met dit selectieve keurmerk wil Google onderscheid maken binnen haar partner landschap door een apart keurmerk in het leven te roepen wat de absolute topbureaus onderscheidt van de reguliere partners. Door structureel innovatieve en aantoonbaar uitstekend renderende campagnes voor haar klanten op te zetten heeft Onetomarket bewezen deel uit te maken van deze groep van specialisten. Daarnaast behoort Onetomarket tevens tot de zeer selecte groep Certified Google Analytics Partners binnen Nederland. Door de kennis en expertise die is opgebouwd zorgt het team van Onetomarket er voor dat haar klanten te allen tijde inzage hebben in het rendement van hun campagnes en is Onetomarket in staat klanten op strategisch, tactisch en operationeel vlak te ondersteunen met het verder optimaal inrichten van online marketing strategieën.

Google Analytics Certified Partner

Voor onze klanten bieden wij de beste ondersteuning voor Google Analytics en nu ook Universal Analytics. Niet voor niets dat Google ons in 2011 de speciale status heeft verleend van Google Analytics Certified Partner (GACP). Bij een GACP weet je zeker dat je de beste adviezen krijgt op het gebied van Google Analytics.

GACP worden lukt alleen als je in staat bent om aan de Google Analytics specialisten van Google te tonen dat je ingewikkelde technische vraagstukken kunt oplossen, unieke implementaties kunt verzorgen en je de capaciteiten hebt om hoogstaande bedrijfsdoelstellingen te behalen.

Stel vrijblijvend een vraag aan één van onze Consultants

onze partners