Online recruitment
marketing

088 - 120 34 00

Onetomarket verzorgt een optimale combinatie van online recruitment campagnes, relevante landingspagina’s die gericht zijn op interactie met de kandidaat en transparante dashboards die zorgen voor een helder inzicht in het rendement van het online recruitment budget.

2016 is geëindigd met een absoluut record, in het afgelopen jaar zijn er in totaal bijna 1,9 miljoen vacatures online gepubliceerd. Dat is een toename van het vacature volume ten opzichte van 2015 met maar liefst 25%. Alle maanden van 2016 hebben aan dit resultaat bijgedragen waarbij november de absolute koploper is gebleken met een toename van 45% ten opzichte van 2015.December is geëindigd met bijna 160.000 online vacatures en dat is ruim 25.000 vacatures meer dan in december 2015; een toename van ruim 29%.Human Capital is niet meer weg te denken als standaard agendapunt in menig boardroom. Zeker nu de economie verder op stoom komt en er sinds jaren weer echt “gestreden” moet worden om de juiste mensen op de juiste plek te krijgen. Onetomarket ondersteunt organisaties hiermee door de inzet van het juiste online kanaal op het juiste moment. Online recruitment marketing.

De visie van Onetomarket op online recruitment

Door een mix van diensten is Onetomarket in staat om vacatures op zeer relevante wijze onder de aandacht te brengen van elke denkbare doelgroep. Resultaten zijn altijd leidend. Onze klantenteams weten door realtime online inzage in de resultaten altijd direct waar ze een campagne op bij kunnen sturen. Onze klanten ook echt willen leren kennen is hier natuurlijk ook een onderdeel van. Onetomarket richt zich niet alleen op de actief zoekende sollicitant, maar zorgt ervoor dat de mensen daadwerkelijk aangespoord worden tot actie, welke de stap naar het actief zoeken nog gaan zetten. Zo weet je als bedrijf zeker dat je exposure groeit binnen jouw doelgroep, wat natuurlijk zorgt voor meer sollicitanten! Wat zetten wij in om jouw bedrijf zo effectief mogelijk te helpen met het invullen van openstaande vacatures, en het vergroten van de naamsbekendheid?

Waarom Onetomarket

Onetomarket zorgt er voor dat het bedrijfsimago versterkt wordt door het laten toenemen van de naamsbekendheid. De combinatie van het verhogen van het relevante verkeer op de website of vacaturepagina’s via de meest relevante kanalen als Indeed, Google en LinkedIn met het  verhogen van de zichtbaarheid in zoekmachines als Indeed en Google, zorgt er voor dat de doelgroep eerder wordt bereikt met als direct gevolg een significante verhoging van het aantal online sollicitaties.

 

De periode waarbinnen een vacature wordt ingevuld wordt aanzienlijk verkort met lagere kosten per openstaande vacature tot logisch gevolg. Zowel direct als indirect want door de werkwijze van Onetomarket wordt per vacature een eigen database van relevante kandidaten opgebouwd wat bij toekomstige vacatures er voor zorgt dat organisaties op efficiënte wijze de match kunnen maken tussen vacature en kandidaat; zonder bijkomende kosten dus!

 

Uiteraard staat Onetomarket voor volledige transparantie. Door online dashboards is het voor bedrijven realtime inzichtelijk waar hun recruitmentbudget aan besteed wordt, hoeveel sollicitanten of ingevulde CV’s dit oplevert, etc..

Kortom: Onetomarket biedt een totaalconcept waar alle online facetten in relatie tot het vinden van de juiste persoon op de juiste plek in samenkomen met marktleiders als Indeed. Een optimaal rendement is het enige logische gevolg en dat maken we ook graag voor jouw organisatie waar!

Er is nu zelfs een medewerker van Onetomarket bij ons gedetacheerd die ons nu permanent ondersteunt. Dat doen we niet zomaar. We zijn gewoon erg tevreden: het is snel schakelen met Onetomarket, het team is flexibel en de resultaten zijn ronduit goed.
Marc Bouwman
Manager Marketing & Communicatie bij EUclaim

een greep uit onze klanten

Stel vrijblijvend een vraag aan één van onze Consultants