SEO training

088 - 120 34 00

Waarom blijven de bezoekersaantallen op mijn website achter? Hoe komt het dat mijn website niet rankt en waarom doet mijn concurrent het beter dan ik? Op deze vragen en meer krijg je antwoord tijdens de SEO training van Onetomarket. Met deze kennis kun je direct aan de slag om de organische vindbaarheid van jouw organisatie te verhogen!

Neem contact met ons op!

SEO training

Tijdens deze training gaan we in op de verschillende onderdelen van SEO. Na de training weet jij precies wat zoekmachine optimalisatie is en heb je basiskennis over wat je kunt doen om beter gevonden te worden in zoekmachines. Enkele onderwerpen die aan bod komen, zijn:


SEO training copywriting

In deze training staat copywriting voor SEO centraal. Je leert de basis van zoekmachine optimalisatie en hoe je concreet aan de slag kunt gaan om de vindbaarheid van jouw website te verbeteren met goede content. Na de training ben je in staat om je eigen SEO-proof teksten te schrijven. Tijdens de training bespreken we:


Training effectieve vacatureteksten schrijven voor online

Deze training geeft je een hele andere kijk op vacatureteksten. Je leert goede vacatureteksten te schrijven die inspelen op de informatiebehoefte van potentiële sollicitanten. Hierbij worden technieken uit zoekmachine optimalisatie toegepast en best practices uit online recruitment. Na het volgen van de training ben je in staat om effectieve vacatureteksten te schrijven voor online! Onderwerpen die aan bod komen:


What else?

Voor wie: iedereen die meer wil weten over SEO of betere teksten wil schrijven voor online
Deelnemers: maximaal 6
Duur: dagdeel (4uur)
Prijs: vanaf € 499,00. Bedrijfstraining op aanvraag.
Locatie: Jansbuitensingel 7 in Arnhem (of in-house)

Waarom zou je kiezen voor een training bij Onetomarket?

Andere trainingen van Onetomarket

Wil je je verdiepen in de wereld van SEO? Neem dan snel contact op!