Google Analytics
training

088 - 120 34 00

Digital Analytics is een essentieel onderdeel binnen online marketing. Zonder inzicht in je data heb je geen inzicht in het behalen van je doelstellingen. Met Analytics maak je je data toegankelijk, meetbaar en concreet. Wil je meer gebruik maken van Digital Analytics? Of gebruik je al regelmatig Google Analytics en wil je zeker weten dat je dit zo effectief mogelijk inzet? Dan kan een van onze praktijkgerichte trainingen van grote toegevoegde waarde zijn. Ontdek wat Analytics voor jouw bedrijf kan betekenen!

Neem contact met ons op!

Google Analytics training

In de training Google Analytics lichten we de belangrijkste onderdelen van Analytics uit. Hoe doorgrond je je data en zet je dit om in verbeteracties? Onderwerpen die aan bod komen, zijn:

training google analytics

Google Tag Manager training

In de training Google Tag Manager lichten we de belangrijkste onderdelen van Tag Manager uit.


Digital Analytics training

In onze training Digital Analytics wordt Digital Analytics zowel in theorie als in praktijk uitgelegd. Je leert wat Digital Analytics is, wat het betekent voor je organisatie en welke mogelijkheden je hebt als je gebruik maakt van Analytics. Volgende onderwerpen komen aan bod in de training:


Tableau Desktop basistraining

In de basistraining Tableau Desktop lichten we de belangrijkste functionaliteiten van Tableau uit inclusief waarvoor deze dienen. Het doel van de training is om zelf een rapportage en/of dashboard op te kunnen zetten. Tijdens de training komen volgende onderwerpen aan bod:


What else?

Voor wie: iedereen die meer wil weten over Analytics en het gebruik ervan
Deelnemers: maximaal 6
Duur: dagdeel (4uur)
Prijs: vanaf € 499,00. Bedrijfstraining op aanvraag.
Locatie: Jansbuitensingel 7 in Arnhem (of in-house)

Waarom zou je kiezen voor een training bij Onetomarket?

Andere trainingen van Onetomarket

Wil je meer inzicht in je data krijgen? Neem snel contact op voor een Analytics training!