088 - 120 34 00
Hét Online Marketing Bureau uit Arnhem

Zoekmachine marketing vergt een andere manier van denken

Zoekmachine marketing zet u aan het denken over de wijze waarop klanten naar u op zoek gaan. Wellicht gebruikt uw specifieke doelgroep andere zoektermen dan de meerderheid die zoekt naar de desbetreffende informatie. Stelt u zich eens voor dat u de niet de juiste zoektermen gebruikt en hierdoor onvindbaar bent voor uw doelgroep.

Zoekmachine marketing kent twee aspecten, ondanks dat beide richtingen afgaan op de zoektermen die men gebruikt verschillen beiden in vele opzichten. Zoekmachine adverteren, ook wel bekend als de betaalde zoekresultaten of gesponsorde koppelingen, gaat uit van een veiling van advertenties aan rechterzijde van de natuurlijke zoekresultaten. Zoekmachine optimalisatie omvat het proces van het optimaliseren van een website voor de natuurlijke dan wel organische zoekresultaten. Beide vormen van zoekmachine marketing kunnen ingezet worden om een hoge ROI te behalen en worden door uw klanten als meest vriendelijke vorm van marketing ervaren. Doe er uw voordeel mee.

Om te onthouden

  • Zoekmachine marketing is een vorm van marketing waarbij het van belang is om te weten in welke bewoording de klant naar u zoekt
  • Met zoekmachine adverteren betaalt u voor een plaats in de betaalde zoekresultaten
  • Zoekmachine optimalisatie is het proces van het optimaliseren van een website evenals het verkrijgen van links om zo een hogere positie in de zoekresultaten te realiseren.

Hoe kunnen wij u helpen?

Onetomarket adviseert en excelleert al jaren in het traject van zoekmachineoptimalisatie en zoekmachineadverteren. Laat uw campagnes beheren door onze ervaren experts. Neem nu contact op en verhoog uw omzet!