Trainingen

Op zoek naar meer praktijkgerichte
kennis over Online Marketing?
088 - 120 34 00

Dan ben je bij Onetomarket aan het juiste adres. Onze experts geven regelmatig trainingen waarin zij hun ervaring en kennis met je delen. Wij doen dit in zowel groepstrainingen als individuele trainingen. Het is tevens mogelijk dat onze consultants inhouse een training aan jouw personeel geven.

groepstrainingen

Analytics training
Je gebruikt regelmatig Google Analytics en wilt zeker weten dat je dit zo effectief mogelijk inzet? Dan kan een van onze praktijkgerichte trainingen van grote toegevoegde waarde zijn! Tijdens deze training nemen onze specialisten je mee in alle belangrijke Google Analytics facetten. Leer wat Analytics voor jouw bedrijf kan betekenen!
Google Ads training
Google Ads optimaal gebruiken? Haal het onderste uit de kan door volledig op de hoogte te zijn van alle ins en outs en mogelijkheden van Google Ads. Tijdens onze Google Ads training leren we je hoe je het rendement van je Google Ads account kan verhogen!
Conversie Optimalisatie training
Het doel van conversie optimalisatie is het verhogen van conversies door de website aan te laten sluiten op de behoefte van de bezoekers. Je leert een test op te zetten, te monitoren en het succes te evalueren. Volg de training en verhoog je conversiepercentage!
SEO training
Waarom blijven de bezoekersaantallen op mijn website achter? Hoe komt het dan mijn website niet rankt en waarom doet mijn concurrent het beter dan ik? Op deze vragen en meer krijg je antwoord tijdens de SEO training van Onetomarket. Met deze kennis kun je direct aan de slag om de organische vindbaarheid van jouw organisatie te verhogen!
Social Media training
Social Media is een belangrijk kanaal om in contact te komen met jouw doelgroep. Dit biedt enorm veel kansen voor jouw organisatie. Maar hoe kan Social Media nu in de praktijk worden ingezet en met welk doel? Tijdens onze training leer je hoe!

individuele trainingen

Naast het deelnemen aan een groepstraining is het ook mogelijk om een 1:1 training bij ons te volgen. Ben je op zoek naar een training op maat op basis van jouw specifieke online marketing behoeften? Dat kan! Regelmatig geven de consultants van Onetomarket individuele trainingen waarin 1:1 wordt ingezoomd op één onderwerp of verschillende onderwerpen naar keuze. Een ochtend alle geavanceerde mogelijkheden van AdWords leren? Of juist inzoomen op de mogelijkheden van conversie optimalisatie? Dat kan! Het is ook mogelijk (een gedeelte van) het programma van een groepstraining te volgen, maar dan toegespitst op jouw eigen situatie.

Stel vrijblijvend een vraag aan één van onze Consultants

onze partners