Online Marketing
Strategie

Online marketing is een stuk eenvoudiger
als je weet wat de volgende stap is.
088 - 120 34 00

Klanten kloppen met de meest uiteenlopende vragen en uitdagingen bij ons aan. Het bepalen van jouw doelstellingen is een cruciale stap voor een succesvolle optimalisatie van jouw mogelijkheden online. Daarna volgt een Online Strategie.

Herken je jouw uitdaging(en)?

Je bezoekers hebben geen idee waar je website over gaat en dit krijg je te horen ook.
Je hebt bedrijfsdoelen die je wilt behalen, maar je bezoekers komen ook op je website met een doel. Hoe laat je deze bij elkaar komen? Wij helpen je met een website die aansluit bij de behoeften van je bezoeker en die aansluit bij je doelstellingen,
Je hebt veel ideeën of juist geen ideeën meer en wilt nu echt een keuze maken wat je gaat doen.
Wat is nu de volgende stap die je moet zetten om je online marketing strategie tot uitvoering te brengen? Samen met jou zorgen wij voor een stappenplan die je grip en controle geven over je marketing strategie.
Je hebt een nieuwe website maar je weet niet wat je nu moet doen.
Je nieuwe website staat live, nu maar afwachten tot de resultaten binnen komen of begint hier het optimaliseren al? Wij helpen jou met het zetten van de vervolgstappen.
Je weet niet zeker of je moet beginnen met zoekmachine optimalisatie of zoekmachine adverteren.
Je tijd is beperkt, hoe maak je nu de juiste keuzes in prioriteiten? Wij stellen samen met jou een plan van aanpak op waarbij de zaken met de grootte impact als eerste opgepakt gaan worden zodat jij niet in zeven sloten tegelijk loopt.
Je hebt alles wat je zelf hebt uitgezocht toegepast maar bent nu toe aan expertise van buitenaf.
Je hebt zelf best wat kennis op verschillende disciplines maar je wilt ook wel eens sparren met experts die je álles kunnen vertellen van hun specialiteit? Wij staan voor je klaar!
Je bent teleurgesteld in het dat feit dat je bezoekersaantallen al een hele tijd vlak lopen.
Vol van verwachtingen heb je diverse middelen ingezet om je bezoekersaantallen van je website te laten stijgen en toen gebeurde er.... niks. Wat nu? Wij helpen je met het opstellen van een structurele aanpak om er uit te halen wat er in zit.
Je leads groeien niet meer maar je weet zeker dat dit nog wel mogelijk is.
Je bezoekersaantallen zijn prima, toch blijven de leads achter, hoe kan dit? Met onze adviezen zet je een website neer die optimaal converteert zodat jij zo veel mogelijk rendement haalt uit elke bezoeker.
Je weet niet zeker of je website het nu prima doet of niet.
Je hebt inzicht in het aantal bezoekers, maar is dat nu goed of niet? Wij helpen je benchmarken zodat jij weet of je goed zit of niet.

Onze werkwijze

1
Kennismaking
Kennismaking

Onze online marketing adviseur helpt je concreet te maken wat de belangrijkste uitdagingen of wensen zijn.

2
Strategiesessie
Strategiesessie

Voor complexe vraagstukken organiseren wij een strategiesessie. Deze wordt goed voorbereid en wordt geleid door onze online strategie consultant. Het resultaat is een concrete aanpak voor jouw organisatie.

3
Strategisch adviesplan
Strategisch adviesplan

Wij stellen een plan van aanpak voor je op waar je direct mee aan de slag kan om de eerste stappen te zetten.

4
Uitvoering
Uitvoering

Na het opstellen van het plan laten wij je niet zwemmen maar gaan we samen met jou aan de slag om de concrete stappen in praktijk te brengen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat Onetomarket kan beteken voor jouw online marketing strategie? 

 

Neem contact met ons op!

Andere diensten van Onetomarket

Wil je jouw online marketing samen met ons naar een hoger niveau tillen? Laat dan je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op!