Facebook
advertising

Wij helpen graag om het best haalbare
resultaat uit je Facebook campagne te halen!
088 - 120 34 00

Van elke 5 minuten die mensen op mobiele apparaten besteden, besteden ze er één op Facebook. Facebook is met meer dan 2 miljard gebruikers het grootste Social Media netwerk ter wereld. In Nederland zijn dit er inmiddels circa 7,5 miljoen. Vanwege het grote bereik en de uitgebreide advertentiemogelijkheden is Facebook een interessant advertentiemiddel voor jouw bedrijf. Toch blijkt het soms lastig te zijn om rendement te halen uit Facebook campagnes. De Facebook Advertising specialisten van Onetomarket helpen jou graag om het best haalbare resultaat uit je Facebook campagne te halen.

Niets is vervelender dan uren bezig zijn met het opzetten van je Facebook campagnes en vervolgens vast te stellen dat je Facebook campagnes niet het gewenste resultaat hebben opgeleverd.

Kom gerust eens met ons praten als jij jezelf de volgende vragen weleens stelt:

Wat een Facebook Pixel is en hoe je die voor je remarketing campagne kan inzetten?
Hoe je meer leads kan vergkrijgen via Facebook adverteren?
Hoe je het beste je doelgroep kan vaststellen?
Hoe je bestaande klanten kan targeten voor je campagnes?
Welk advertentiebudget je nodig hebt voor jouw campagnes?
Hoe je aantrekkelijke advertenties creëert?
Welke advertentiemogelijkheden er allemaal zijn binnen Facebook en welke het meest geschikt is voor jouw bedrijf?

Waarom facebook adverteren?

Met Facebook adverteren kun je jouw bedrijf promoten onder een zeer gerichte doelgroep. Zo kun je werken aan jouw naamsbekendheid, directe verkopen realiseren, een relatie opbouwen met je fans of het aantal fans vergroten. Daarnaast kun je de betrokkenheid bij je berichten vergroten door deze te promoten, maar ook meer bezoekers naar je website halen.

Doordat de targeting op Facebook dermate specifiek kan worden ingesteld, is het irrelevante verkeer minimaal. Dit in combinatie met relatief lage kosten per klik maakt het een uiterst interessant kanaal om op te adverteren.

Hoe werkt facebook adverteren?

Met behulp van het advertentieplatform van Facebook kunnen we advertenties in het persoonlijke nieuwsoverzicht van Facebookgebruikers laten verschijnen. Deze gebruikers kunnen we via de advertenties bijvoorbeeld doorsturen naar je landingspagina, bedrijfspagina of een speciaal ontwikkelde app.

Door goede targeting te combineren met creatieve content kun je meer fans verkrijgen, leads genereren of verkopen realiseren en een relatie opbouwen met je doelgroep. De mogelijkheden van adverteren op Facebook zijn eindeloos.

Voordelen van het Facebook advertentieplatform

Het voordeel van adverteren op Facebook is de mogelijkheid om zeer gericht hele specifieke doelgroepen te bereiken. Zo kun je bijvoorbeeld gemakkelijk alleen de groep met personen selecteren die een bepaalde interesse hebben en gemakkelijk segmenteren op regio, taal, leeftijd, geslacht, opleiding en studie, gezinssituatie of live events.

De belangrijkste voordelen van het Facebook advertentieplatform zijn:

  • Groot bereik, ook onder specifieke doelgroepen
  • Specifieke en uitgebreide targeting mogelijkheden
  • Directe interactie met de doelgroep
  • Je kunt met een laag advertentiebudget instappen
Catching online
opportunities

De Facebook specialisten van Onetomarket:

  • helpen je bij het uitstippelen van een strategie
  • adviseren over het gebruik van aantrekkelijke content
  • nemen de gehele opzet en optimalisatiewerkzaamheden uit handen

Facebook adverteren uitbesteden voor een beter resultaat. Ontvang vrijblijvend advies.