Video advertising

Gebruik het enorme bereik van YouTube
en overtuig je doelgroep met beeld en geluid
088 - 120 34 00

Adverteren op YouTube kan sterk bijdragen aan het behalen van diverse online marketing doelstellingen. Je kan meer naamsbekendheid creëren, een nieuw product introduceren of meer verkeer naar je website genereren. YouTube is ook uitermate geschikt voor het ondersteunen van andere online en offline marketing.

Als je één of meer van onderstaande zaken herkent, dan is adverteren op YouTube zeker iets voor jou!

Je hebt een schitterend product of dienst maar het grote publiek kent het (nog) niet.
Je hebt een nieuw product of nieuwe dienst maar je doelgroep weet niet dat het bestaat.
Je product of dienst heeft vele functionaliteiten maar je doelgroep kent deze niet.
Je hebt een mooie (bedrijfs)video en je wil deze graag laten zien.
Je wil het verhaal achter jouw bedrijf of merk laten zien aan zo veel mogelijk mensen.
youtube-adverteren

Hoe werkt YouTube adverteren?

YouTube heeft een enorm bereik. De hoeveelheid video’s die dagelijks worden bekeken door gebruikers blijft maar groeien. Miljoenen Nederlanders gebruiken YouTube waarvan een groot gedeelte zelfs dagelijks. De demografische samenstelling van de gebruikers van YouTube is zeer divers. Ook jouw doelgroep kun je er dus bereiken.

Door de juiste targeting zet je jouw video advertenties gericht in om de gewenste doelgroep te bereiken. Je kan je doelgroep zo specifiek mogelijk maken door te kiezen uit opties als demografie, gedrag, onderwerpen en/of contextuele targeting. Het voordeel van YouTube advertising is dat je pas betaalt wanneer iemand ook daadwerkelijk interesse in je video laat zien.

YouTube advertising bij Onetomarket

Onze werkwijze neemt de doelstellingen die je als klant hebt als uitgangspunt. We werken altijd vanuit een strategische aanpak. Samen bepalen we de best passende YouTube advertising strategie. We dragen er zorg voor dat dit perfect past binnen de totale marketingstrategie van je bedrijf.

De videoadvertenties zijn vervolgens op het juiste moment, met een sterke duidelijke inhoud en op de juiste locatie voor potentiële klanten te zien. We willen natuurlijk altijd het maximale resultaat behalen. Op basis van vooraf vastgestelde doelen en KPI’s bepalen we hoe succes eruit ziet voor jouw campagnes. Op basis van de resultaten wordt de video advertising campagne verder bijgesteld om de bepaalde doelen te behalen.

youtube-advertising
Catching online
opportunities

Bij Onetomarket profiteer je van:

  • Specialisten in YouTube advertising met een schat aan ervaring
  • De mentaliteit van onze specialisten, ze willen altijd het maximale uit de campagnes halen en zijn bereid om een stapje extra te zetten voor jou als klant
  • Jouw video wordt zichtbaar op het juiste moment bij jouw doelgroep
  • Projectmatige, op doelstellingen gebaseerde aanpak
  • Transparante communicatie met duidelijke rapportagess

Wil jij YouTube adverteren voor een beter resultaat? Vraag vrijblijvend advies.