Twitter
adverteren

Vergroot je bereik door
middel van adverteren op Twitter
088 - 120 34 00

Twitter blijft een krachtig social media kanaal door de real-time interactie. Bij belangrijke gebeurtenissen of evenementen kijken mensen vaak als op Twitter, voordat andere media bekeken worden. Daarnaast is Twitter ook uitermate geschikt om jouw merk onder de aandacht te brengen door middel van influencer marketing.

Twitter heeft diverse mogelijkheden om zeer gericht te targeten en de doelgroep te bereiken die relevant is voor jouw bedrijf. Twitter geeft je inzicht in de hoeveelheid nieuwe volgers of retweets die zijn gegenereerd. Bovendien betaal je alleen bij resultaat!

Vergroten van je naamsbekendheid
Verhogen van je aantal volgers
Vinden van nieuwe medewerkers
Behouden van klanten
twitter adverteren

Adverteren op Twitter

Twitter is een sociaal netwerk waarbij gebruikers korte berichtjes van maximaal 280 tekens publiceren. Gebruikers kunnen op elkaar reageren en elkaar volgen. Circa 3 miljoen mensen zijn in Nederland actief op Twitter. Het is dan ook een logisch gevolg dat bedrijven adverteren op Twitter. Door te adverteren op Twitter kan je meer Twitter volgers krijgen of een groter publiek bereiken.

 

Twitter adverteren proberen voor jouw bedrijf? Onetomarket helpt bij het advies en de opzet rondom Twitter advertenties. Samen zorgen we voor een goede doelgroep bepaling en proberen we zoveel mogelijk uit de advertenties te halen.

Catching online
opportunities

Klanten bij Onetomarket profiteren van:

  • De kennis en jarenlange ervaring van uiterst toegewijde social media experts
  • Onze wil om het meeste uit je campagnes te halen, omdat het altijd beter kan
  • Onze transparante en projectmatige aanpak, waardoor jij altijd weet waar we staan en heen willen

 

Adverteren op Twitter uitbesteden voor een beter resultaat? Vraag vrijblijvend advies.