LinkedIn
adverteren

Vergroot je bereik en naamsbekendheid
via het zakelijk platform
088 - 120 34 00

LinkedIn is het grootste online zakelijke netwerk ter wereld. LinkedIn telt wereldwijd ruim 500 miljoen gebruikers. Nederland telt ruim 7 miljoen geregistreerde gebruikers en behoort tot het meest actieve gedeelte van Europa. LinkedIn richt zich voornamelijk op de zakelijke en veelal hoger opgeleide doelgroep die door middel van LinkedIn Ads zeer gericht bereikt kunnen worden.

Via LinkedIn advertising kan er een heel specifieke doelgroep worden bereikt. Zo kan je specifiek richten op een bepaalde functie, branche, bedrijf of locatie. Hierdoor is de relevantie ten opzichte van andere kanalen als Facebook een stuk hoger. De klikprijzen zijn over het algemeen wel hoger dan je van andere kanalen gewend bent. Daarnaast zijn alle statistieken inzichtelijk en kan er uitgebreid gemeten, getest en bijgestuurd worden. Onetomarket helpt jou om LinkedIn Ads doelgericht in te zetten.

Gericht adverteren op basis van diverse factoren
Kom eenvoudig in contact met je zakelijke doelgroep
Realiseer snel meer relevante traffic naar je site
Uitermate geschikt voor personeelswerving
linkedin adverteren

Hoe werkt LinkedIn adverteren?

Adverteren op LinkedIn is effectief, maar zoals reeds aangegeven relatief gezien vrij kostbaar. Wij helpen je daarom graag met het opzetten en optimaliseren van jouw LinkedIn campagnes. Immers, met dergelijke klikprijzen wil je wel dat jouw campagnes optimaal zijn ingericht door een specialist. Voordat we de campagnes opzetten bepalen we eerst wie de doelgroep is. Vervolgens maken wij de LinkedIn advertenties en zetten we ze in. Alle resultaten zijn meetbaar, dus hebben we snel inzicht in resultaat en opbrengsten.

LinkedIn advertising proberen voor jouw bedrijf? Onetomarket helpt bij het advies en de opzet rondom LinkedIn advertenties. Samen zorgen we voor een goede doelgroep bepaling en proberen we zoveel mogelijk uit de advertenties te halen.

Catching online
opportunities

Adverteren op LinkedIn? Profiteer bij ons van de volgende voordelen:

  • De kennis en jarenlange ervaring van uiterst toegewijde social media experts: wij weten wat wel en niet werkt
  • Onze wil het meeste uit je campagnes te halen, omdat het altijd beter kan
  • Een significante toename van naamsbekendheid en bezoekers aan je website
  • Onze transparante en projectmatige aanpak, waardoor jij altijd weet waar we staan en heen willen

LinkedIn adverteren voor een beter resultaat? Vraag vrijblijvend advies.