Facebook en Instagram
adverteren

Wij helpen graag om het best haalbare
resultaat uit je Facebook campagne te halen
088 - 120 34 00

Van elke 5 minuten die mensen op mobiele apparaten besteden, besteden ze er één op Facebook. Facebook is het grootste social media netwerk ter wereld. Vanwege het grote bereik en de uitgebreide advertentiemogelijkheden is Facebook een interessant advertentiemiddel voor jouw bedrijf. Toch blijkt het soms lastig te zijn om rendement te halen uit Facebook advertenties. We helpen jou graag om het best haalbare resultaat uit je Facebook campagne te halen.

Niets is vervelender dan uren bezig zijn met het opzetten van je Facebook campagne en vervolgens vast te stellen dat deze niet het gewenste resultaat hebben opgeleverd. Kom gerust eens met ons praten als jij jezelf de volgende vragen weleens stelt:

Wat een Facebook Pixel is en hoe je die voor je remarketing campagne kan inzetten?
Hoe je meer leads kan vergkrijgen via Facebook adverteren?
Hoe je het beste je doelgroep kan vaststellen?
Hoe je bestaande klanten kan targeten voor je campagnes?
Hoe je een aantrekkelijke facebook advertentie creëert?
Welke advertentiemogelijkheden er allemaal zijn binnen Facebook en welke het meest geschikt is voor jouw bedrijf?
facebook adverteren

Waarom Facebook adverteren?

Met Facebook adverteren kun je jouw bedrijf promoten onder een zeer gerichte doelgroep. Werk aan jouw naamsbekendheid, realiseer directe verkopen of bouw een relatie op met je fans. Daarnaast kun je de betrokkenheid bij je berichten vergroten door deze te promoten, maar ook meer bezoekers naar je website halen.

Doordat de targeting op Facebook dermate specifiek kan worden ingesteld, is het irrelevante verkeer minimaal. Dit in combinatie met relatief lage kosten per klik maakt het een uiterst interessant kanaal om op te adverteren.

 

Door goede targeting te combineren met creatieve content kun je meer fans verkrijgen, leads genereren of verkopen realiseren en een relatie opbouwen met je doelgroep. De mogelijkheden van adverteren via Facebook zijn eindeloos.

Catching online
opportunities

De Facebook specialisten van Onetomarket:

  • Helpen je bij het uitstippelen van een strategie
  • Adviseren over het gebruik van aantrekkelijke content
  • Nemen de gehele opzet en optimalisatiewerkzaamheden uit handen

Facebook adverteren uitbesteden voor een beter resultaat? Ontvang vrijblijvend advies.