Social media
adverteren

Bereik snel je doelgroep en realiseer
meer betrokkenheid, naamsbekendheid en omzet
088 - 120 34 00

Binnen online marketing speelt social media een steeds belangrijkere rol. Wij helpen je graag met advies rondom het bepalen van een social media strategie en het adverteren op social media. Of het nu gaat om relevante advertenties op Facebook, LinkedIn, Twitter of Youtube. Wij helpen je de juiste platformen en tactieken te kiezen. We kunnen je voorzien van geschikte content en vertellen je alles over de verschillende advertentiemogelijkheden.

Het voordeel van adverteren op social media is de mogelijkheid om zeer gericht specifieke doelgroepen te bereiken. Zo kun je bijvoorbeeld gemakkelijk alleen de groep met personen selecteren die een bepaalde interesse hebben. Toch wordt er vaak nog veel te weinig resultaat gehaald uit social media. Echter is een hoge ROI absoluut mogelijk. Onetomarket helpt jou om social media campagnes doelgericht in te zetten voor direct meer betrokkenheid, naamsbekendheid en omzet.

Adverteer zeer gericht op specifieke doelgroepen
Bereik snel je doelgroep
Krijg meer bezoekers, meer leads en conversies
Vergroot de betrokkenheid bij je berichten
Verbeter je naamsbekendheid en imago
social-media-adverteren

Waarom social media adverteren?

Met social media advertising kun je jouw bedrijfspagina op het gewenste medium promoten. Zo kun je werken aan jouw naamsbekendheid, een relatie opbouwen met je doelgroep of het aantal volgers vergroten.

Daarnaast kun je de betrokkenheid bij je berichten vergroten door deze te boosten, maar kan je ook meer bezoekers naar je website halen. Likes en shares op social media hebben invloed op je ranking in zoekmachines. Door het vergroten van je engagement vergroot je dus ook je algehele online vindbaarheid.

Met een social media campagne kan je heel gericht adverteren. Voordat we de campagnes inrichten is het belangrijk om eerst te bepalen wie je doelgroep is en op welk platform deze mensen zich begeven.

We bespreken wat je doelstellingen zijn en wat je budget is. We beheren je campagnes en voeren optimalisatieslagen door wanneer we nieuwe kansen zien. Zo halen we altijd het maximale uit jouw social media campagne.

Catching online
opportunities

Social media uitbesteden? Profiteer bij ons van de volgende voordelen:

  • De kennis en jarenlange ervaring van uiterst toegewijde social media experts: wij weten wat wel en niet werkt
  • Onze wil het meeste uit je social media campagnes te halen, omdat het altijd beter kan
  • Een significante toename van naamsbekendheid en bezoekers aan je website
  • Onze transparante en projectmatige aanpak, waardoor jij altijd weet waar we staan en heen willen

De mogelijkheden van social media adverteren

Klanten en potentiele klanten zijn actief op diverse social media. Een prima kanaal om heel gericht je boodschap te verspreiden.

Social media uitbesteden voor een beter resultaat? Vraag vrijblijvend advies.