Snelheidsanalyse

088 - 120 34 00

Niemand houdt van een traag ladende website. Zoekmachines niet en je bezoekers al helemaal niet. Een trage website kost bezoekers. De ideale snelheid ligt tegenwoordig op 2 seconden > zo laag mogelijk. Bij langere laadtijden loop je een grote kans dat je bezoeker de website weer verlaat.

speedtest

De snelheid van websites is een steeds groter wordende factor in de rangschikking van websites door zoekmachines. Zoals een vooraanstaand Google medewerker zei “The web should be fast”. Een best practice is dan ook het optimaliseren van de snelheid van een website.

De snelheid van een website is een punt waarop bij veel websites winst behaald kan worden. Een grondige optimalisatie van de snelheid werkt bovendien vaak door in de gehele website. Soms zijn het enkele kleine punten die een fikse snelheidswinst betekenen. Dit kan soms het verschil zijn tussen een 2e of 1e positie.

Snelheidsanalyse door Onetomarket

Je website wordt grondig geanalyseerd op snelheid. Verbeterpunten worden hierin geconstateerd en uitgebreid verwerkt in een begrijpelijk rapport. Ieder verbeterpunt wordt uitgewerkt inclusief oplossing en geprioriteerd.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op met één van onze SEO specialisten.

Wil je jouw online marketing samen met ons naar een hoger niveau tillen? Laat dan je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op!