Linkbait genereren –
oud | verwijderen voor publicatie

088 - 120 34 00

Linkbait is content op uw website dat puur is geschreven om de aandacht te trekken van webmasters, bloggers, journalisten en andere mensen die in staat zijn om naar uw site te linken. Om linkbait succesvol te laten zijn is het beschikbaar maken van content voor de mensen die naar u kunnen linken een must. Linkbait vertoont overlap met viral markting. Het is in feite een combinatie van viral marketing met nieuwe trends met als doel het realiseren van backlinks. Een offline voorbeeld van linkbait is een publiciteitsstunt.

Een linkbaitactie kan uw linkpopulairiteit enorn versterken aangezien u op een natuurlijke wijze links verkrijgt.

Enkele mogelijke linkbaitacties die waarde toevoegen aan uw website om het realiseren van links te vergemakkelijken:

Met een continue stroom van relevante artikelen en informatie kunt u op een natuurlijke wijze links realiseren naar uw website.

Om te onthouden

Hoe kunnen wij u helpen?

Op basis van het bovenstaande, plus gedetailleerde informatie over uw bedrijf en de branche waarin u opereert kan Onetomarket enkele linkbaitacties voorstellen en uitvoeren. U ontvangt van ons een gedegen advies over hoe u uw linkbuildingcampagne succesvol kunt vormgeven met behulp van linkbait. Bovendien kan Onetomarket adviseren in technische oplossingen en de linkbait opstarten. Dit zorgt ervoor dat u het maximale haalt uit linkbait.

Wil je jouw online marketing samen met ons naar een hoger niveau tillen? Laat dan je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op!