Google Penalty
recovery

088 - 120 34 00

Sinds Google haar Penguin update heeft doorgevoerd zijn er vele websites in posities gezakt. Oorzaak ligt hierbij vaak in een strategie die niet in lijn is met de geldende regels van Google.

Herken de Penguin

Is het verkeer uit Organic Search de afgelopen maanden een stuk lager liggen dan voorheen? Heb je geen grote wijzigingen aan je website gedaan? Wanneer een blik in Analytics onderstaand beeld oplevert is het raadzaam om in te loggen in Google Webmaster Tools.

Afname organisch verkeer in Analytics
Afname organisch verkeer in Analytics

Zie je onder het kopje ‘Siteberichten’ een bericht met daarin de opmerking onnatuurlijke links of unnatural links dan is de kans bijzonder groot dat je website geraakt is door de Penguin.

Melding onnatuurlijk linkprofiel
Melding onnatuurlijk linkprofiel in Google Webmaster Tools

Is je website getroffen door een penalty dan is het tijd om actie te ondernemen. Er is maar één remedie om je penalty op te heffen: het opschonen van je linkprofiel.

Hoe kan Onetomarket jou helpen?

Onetomarket helpt je jouw penalty ongedaan te maken.

Wij maken een risico analyse van je huidig linkprofiel. Uit deze analyse volgt een rapport met daarin alle inkomende links, gesorteerd op natuurlijke en risicovolle links. De risicovolle links worden vervolgens bij Google afgewaardeerd.

Meer weten over een Penalty recovery? Neem vrijblijvend contact op met één van onze SEO specialisten.

Wil je een Google penalty oplossen en kom je er niet uit? Vraag vrijblijvend advies.