Google My
Business

088 - 120 34 00

Steeds meer zoekopdrachten zijn lokaal georiënteerd, wat vraagt om aandacht voor local search. Google My Business (Google Mijn Bedrijf) is een gratis product van Google om de lokale markt te domineren.

Google introduceerde in juni 2014 ‘Google My Business’, de opvolger van ‘Google Places’. Het achterliggende doel is om lokaal goed vindbaar te zijn. In Google Places werd het mogelijk om fysieke adresgegevens, openingstijden en foto’s te tonen. Daarnaast werd je locatie in Google Maps met een pin weergegeven, zodat het voor bezoekers duidelijk was waar je gevestigd bent.
Google My Business

Wat is Google My business?

Met MyBusiness wordt het voor ondernemers gemakkelijker om op één centrale plek de bedrijfsgegevens bij te houden. Met My Business wordt bedrijfsinformatie weergegeven op Google Zoeken, Maps en Google+ zodat klanten je altijd kunnen vinden en op elk apparaat. De beheerder kan met één dashboard alle gegevens up-to-date houden.

De mogelijkheden van My Business zijn:

Daarnaast kan er een community opgebouwd worden:

Hoe kan Onetomarket jou helpen?

Wil jij ook een prominente plaats in de lokale zoekresultaten? Onetomarket zorgt voor een juiste vermelding in Google My Business. Neem vrijblijvend contact op met één van onze SEO specialisten.

Optimaliseren van Google Mijn Bedrijf uitbesteden? Vraag vrijblijvend advies.