088 - 120 34 00

Creëer extra online bereik voor jouw organisatie door het inzetten van Bing Ads. De advertenties op de Bing zoekmachine zijn namelijk een mooie aanvulling op de Google AdWords advertenties.

Ondanks dat de Bing zoekmachine slechts een klein aandeel gebruikers heeft, voornamelijk in Nederland, is het wel een zoekmachine die kwalitatief verkeer levert. Net als Google, biedt ook Bing een advertentiekanaal op haar zoekmachine, namelijk Bing Ads. Adverteren met Bing Ads werkt bijna hetzelfde als Google AdWords, met als grootste verschil een andere interface en zoekmachine waarop zij advertenties vertoont.

Vanzelfsprekend is het bereik op de Bing zoekmachine aanzienlijk lager dan op Google; toch heeft Bing Ads genoeg voordelen. Door een simpele koppeling tussen Bing Ads en Google AdWords importeren we je campagnes snel en gemakkelijk. Dit zorgt er voor dat het inzetten van Bing Ads snel geregeld is. Wanneer campagnes ingericht zijn, heb je ook als voordeel dat de concurrentie op Bing Ads nu nog lager is dan op Google. Dit betekent lagere klikprijzen en over het algemeen lagere CPA’s (Cost-Per-Action).

Kortom, de voordelen van Bing Ads:

Bing Ads bij Onetomarket

De SEA specialisten van Onetomarket zijn allemaal Bing Ads geaccrediteerde professionals. Daarnaast hebben zij veel ervaring met Bing Ads, alsmede Google AdWords.

Adverteren via Bing Ads uitbesteden voor een beter resultaat? Vraag vrijblijvend advies.