Online Advertising

Wij zorgen ervoor dat jouw website
wordt bezocht door jouw doelgroep!
088 - 120 34 00

Online adverteren is dé manier om de juiste doelgroep, snel en direct bekend te maken met je product of dienst. Google Ads is hierbij het grootste online advertentieplatform met een enorm bereik en een breed scala aan mogelijkheden. Adverteren op Google maakt het mogelijk om advertenties te laten zien aan een specifieke doelgroep, waar ze zich ook online bevinden.

Wanneer de volgende situaties voor jou herkenbaar zijn, kom dan gerust eens met ons praten:

Je hebt een goede website maar deze wordt te weinig bezocht door je doelgroep.
Je wilt je doelgroep online bereiken maar je weet niet precies hoe.
Je hebt geprobeerd om te adverteren op Google, maar behaalde te weinig resultaat.
Je Google Ads account wordt beheerd door een andere partij, maar je bent niet tevreden.
Je Google Ads account loopt goed, maar je zou graag de volgende stap willen zetten.
online adverteren sea

Door de jarenlange ervaring van onze experts kunnen we met je meedenken en samen tot de beste oplossing komen voor jouw advertising vraag. Zowel op strategisch als operationeel gebied weten onze experts waar ze over praten.
Uiteraard staan we ook altijd open voor input vanuit jou, de klant. Sterker nog, we willen en kunnen niet aan de slag zonder jouw input. Dit zorgt ervoor dat de betrokkenheid van onze klanten altijd erg hoog is.

Onze projectmatige aanpak zorgt ervoor dat het Google Ads account altijd goed beheerd wordt en steeds verbetert. We zijn 100% transparant, je hebt altijd toegang tot je eigen account en we beantwoorden graag eventuele vragen die je op welk moment dan ook mocht hebben.

We rapporteren graag wat we doen en dit doen we door middel van een duidelijke en onderbouwde uitleg waar je als klant iets aan hebt. Wij werken graag op basis van doelstellingen en adviseren bij het opstellen hiervan.

We zijn trots op onze klanten en zij zijn dat ook op ons. De tevredenheid over de resultaten die we behalen voor klanten zoals autodealer holding Louwman Dealer Group, reisorganisatie Ross Holidays en hoogspanningsnetbeheerder TenneT onderstrepen onze kwaliteit.

Catching online
opportunities

Als klant van Onetomarket profiteer je van:

  • Projectmatige aanpak van strategie tot ontwikkeling en beheer
  • Experts met jarenlange ervaring
  • Betrokkenheid die past bij jou als klant
  • Volledige transparantie
  • Duidelijke en nuttige rapportages
  • De zekerheid dat er alles aan gedaan wordt om jouw doelstellingen te behalen

Onze werkwijze

1
Strategie
Strategie

Onetomarket gelooft in het formuleren van een heldere strategie. Om tot een succesvolle strategie te komen, bepalen we samen onder andere de focus, de doelgroep en achterliggende commerciële strategie en bepalen we welke kanalen we gaan inzetten. Daarnaast stellen we de doelstellingen met bijbehorende target KPI’s vast.

2
Creatie en implementatie
Creatie en implementatie

Zodra de strategie is bepaald, worden de campagnes gerealiseerd en gestructureerd met gebruik van onze kennis en ervaring. In deze fase bepalen we onder andere een passende campagnestructuur, voeren we uitgebreid vooronderzoek uit om de doelgroep op een juiste manier te bereiken en stellen we relevante advertenties op.

3
Optimalisatie en testen
Optimalisatie en testen

Zodra de campagnes zijn gerealiseerd, is het werk nog maar net begonnen. Het voortdurend testen en optimaliseren van de campagnes zorgt uiteindelijk voor de beste resultaten dan wel rendement op investering (ROI). Tijdens de optimalisatiewerkzaamheden houden wij ons onder andere bezig met het optimaliseren van de campagneprestaties, het testen van advertenties en verschillende landingspagina’s.

4
Rapportage
Rapportage

Het verkrijgen van inzicht is de sleutel tot succes. Campagneprestaties worden op maandelijkse basis gerapporteerd met behulp van een overzichtelijke rapportage en/of een management dashboard. In deze rapportage komen de belangrijkste KPI’s en doelstellingen terug, zodat de campagneprestaties inzichtelijk worden.

Wat zijn de mogelijkheden?

Binnen het advertentienetwerk van Google zijn er verschillende advertentiemogelijkheden, afhankelijk van je doelstelling.

 

Google Ads Search

Google Ads Search is het adverteren op de grootste zoekmachine ter wereld op basis van zoekwoorden die je doelgroep intypt in Google. Wanneer je doelgroep op jouw advertentie klikt, gaan ze direct naar het gedeelte van je website dat jij hebt ingesteld en dat het beste aansluit op het zoekwoord.

Google Shopping

Google Shopping is een ideaal advertentiemiddel als je een webshop hebt. Het voordeel hiervan is dat je klanten je product visueel kunnen zien.

Google Ads Display Netwerk

Via het Google Ads Display Netwerk laat je (beeld)advertenties zien wanneer je doelgroep andere websites bezoekt die aangesloten zijn bij het Google Display Netwerk.

Youtube

Adverteer je product of dienst op YouTube op basis van de interesses van de gebruiker, op basis van welke (soort) video ze bekijken of naar welke video’s ze op zoek zijn. Je laat je doelgroep een videoadvertentie zien waar ook op geklikt kan worden om naar de website te gaan.

Remarketing

Door het inzetten van retargeting (remarketing) bereik je mensen die eerder je website of een specifiek gedeelte van je website hebben bezocht.

App Campagnes

App campagnes kunnen ingezet worden voor zowel het installeren van je app als voor het verhogen van het gebruik van je app.

Onze online advertising diensten

Snel en direct jouw website bovenaan in de zoekmachines? Stuur de juiste doelgroep naar je website met zoekmachine adverteren.

Overstappen of zoekmachine adverteren voor het eerst uitbesteden? Vraag vrijblijvend advies.