088 - 120 34 00
Hét Online Marketing Bureau uit Arnhem

image: e mail E mail marketingE-mails verzenden is niet ingewikkeld. E-mail marketing succesvol laten zijn voor jouw specifieke organisatie is echter een ander verhaal. Iedere organisatie is uniek, wat ook vraagt om een unieke aanpak van de e-mailmarketing. Onetomarket beschikt over een team gedreven e-mail marketing consultants die beschikken over de tools, kennis en ervaring om e-mail marketing voor jouw organisatie tot een succes te maken.

Direct meetbare resultaten

Waar andere digitale kanalen nog in de kinderschoenen staan kan e-mail marketing worden beschouwd als een volwassen kanaal dat, mits juist ingezet, jou kan helpen om je conversie en retentie doelstellingen te bereiken. Het is nog steeds één van de meest effectieve online marketingkanalen met direct meetbare resultaten. Het biedt de mogelijkheid om een grote klantengroep te benaderen met een persoonlijke en relevante boodschap op het juiste moment. Bij Onetomarket weten wij precies hoe we dit moeten doen! Een team ervaren consultants staat klaar om alle diensten m.b.t. e-mail marketing voor je uit te voeren zoals:

  • het bouwen van mobiel geoptimaliseerde e-mail templates;
  • het ontwerpen van de totale e-mail strategie (denk hierbij aan bijvoorbeeld customer lifecycles en event-driven e-mail campagnes);
  • plannen, uitvoeren en monitoren van campagnes;
  • campagne-analyse, -advies en -optimalisatie.

Onze werkwijze

We werken met de software van Clang en Tripolis. Dit is een zeer compleet e-mail marketingtool  inzetbaar voor het maken van een eenvoudige e-mail tot het ontwikkelen en beheren van alle campagnes in de customer lifecycle. Het is mogelijk om Clang te koppelen aan je database. Gegevens in je database worden dan direct gesynchroniseerd met de gegevens in Clang. Hierdoor beschik je dus altijd over recente klantinformatie waarmee je de e-mail nog relevanter en persoonlijker kan maken. Met Clang coördineren we tevens de aan- en afmelders van uw nieuwsbrief en kunnen campagneresultaten snel worden ingezien. Dit biedt de mogelijkheid om de nieuwsbrief direct te optimaliseren op die punten waar het nodig is voor een nog beter resultaat.

De perfecte e-mail

Het creëren van de perfecte e-mail is niet in één dag gedaan. Het vergt tijd om de e-mails grondig te testen op uiteenlopende zaken: van onderwerpregel tot plaatsing van de Call to Action en van verzendtijdstip en -dag tot de kleur van je e-mail template. Bij Onetomarket kijken we kritisch naar alle aspecten van jouw e-mail en maken we samen met jou een test plan om vervolgens o.b.v. grondige analyses de e-mail constant te optimaliseren.

Door onze jarenlange ervaring voor merken zoals Schiphol, VGZ Zorgverzekeraar en ICM opleidingen en trainingen zijn wij in staat de e-mailmarketing van jouw organisatie tot een hoger niveau te tillen. Meer weten over onze inventieve e-mailmarketing mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze consultants.