E-mail
marketing

Eenvoudiger e-mailen
met een hoger rendement
088 - 120 34 00

Het verzenden van een e-mail is simpel. E-mail marketing succesvol laten zijn voor jouw specifieke organisatie is echter een ander verhaal. Iedere organisatie is uniek, wat ook vraagt om een unieke aanpak van de e-mail marketingstrategie. Waar andere digitale kanalen nog in de kinderschoenen staan kan e-mail marketing worden beschouwd als een volwassen kanaal dat, mits juist ingezet, jou kan helpen om marketingdoelstellingen te bereiken. Het is nog steeds één van de meest effectieve online marketingkanalen met direct meetbare resultaten. Het biedt de mogelijkheid om een grote klantengroep te benaderen met een persoonlijke en relevante boodschap op het juiste moment.

De e-mail marketeers van Onetomarket weten door hun jarenlange ervaring bij klanten zoals Schiphol en VGZ precies hoe ze dit voor elkaar krijgen! Komen onderstaande situaties en vraagstukken jou bekend voor?

Hoe bereik ik mijn klanten met de juiste boodschap op het juiste moment?
Hoe houd ik vervolgens hun aandacht vast en bouw ik verder aan een waardevolle klantrelatie met de juiste frequentie van contactmomenten?
Moeite met het maken van een koppeling tussen het e-mailmarketing platform en het CRM systeem?
Voldoet mijn opt-in proces nog wel aan de huidige wet- en regelgeving?
Hoe zorg ik ervoor dat mijn e-mails op alle mobiele apparaten goed worden weergegeven?
Belandt de e-mail waar ik zoveel moeite in heb gestoken wel in de inbox van mijn klanten?
Hoe kan ik mijn e-mails beter personaliseren en zo relevanter maken om het aantal conversies te verhogen?

Met deze vraagstukken zijn de e-mail marketeers van Onetomarket dagelijks bezig. Wij werken met e-mail marketingsystemen Clang & Tripolis (bij Tripolis zijn we inmiddels zelfs Silver Partner!) en bieden een breed scala aan e-mailmarketing diensten.

Met deze diensten maken we jouw werk makkelijker en efficiënter én werken we aan continue optimalisatie om resultaten te verbeteren.

Catching online
opportunities

De e-mailmarketeers van Onetomarket bieden:

  • Jarenlange ervaring in e-mailmarketing op zowel operationeel als strategisch niveau;
  • Kennis van de laatste wet- en regelgeving betreft privacy en databescherming;
  • E-mailmarketing ondersteuning van A tot Z: van systeemimplementatie tot template design en van verzending tot campagne analyse.

Onze werkwijze

1
Implementatie
Implementatie

We zorgen voor een koppeling tussen het e-mailmarketing systeem van jouw keuze en het CRM systeem waar de gegevens van jouw organisatie in opgeslagen worden om e-mailmarketing activiteiten uit te voeren. De koppeling zorgt voor een constante synchronisatie van gegevens zodat het e-mailmarketing systeem altijd over up-to-date informatie beschikt. Onetomarket richt het e-mailmarketing systeem in zodat het meteen kan worden gebruikt. Wij zorgen voor de gewenste segmentatie, aan- en afmeldprocessen etc.

2
Operatie
Operatie

De e-mailmarketing systemen die Onetomarket biedt zijn zeer laagdrempelig en zodoende makkelijk te gebruiken. Middels het simpele drag & drop systeem klik je binnen no-time een goede e-mail in elkaar. Uiteraard kunnen de e-mail marketing specialisten van Onetomarket dit ook voor je doen! Ook ontwerpen we graag een e-mail template voor je die voldoet aan alle moderne eisen (mobile friendly!) en denken we graag mee over interessante testmogelijkheden om jouw e-mailmarketing activiteiten te optimaliseren. Onze techneuten bouwen graag automatische e-mailcampagnes, denk hierbij bijvoorbeeld aan event driven en transactionele e-mailcampagnes.  Daarnaast denken we graag met je mee over de ontwikkeling van customer lifecycle e-mailcampagnes zodat de juiste personen in jouw database op het goede moment de juiste e-mail krijgen. Ook is het dan natuurlijk van groot belang dat de e-mail waar zo hard aan gewerkt is ook daadwerkelijk bij de geadresseerden in de inbox belandt. Onetomarket werkt continue aan het verbeteren van de deliverability voor onze klanten. Zeggen de termen SPF, DNS, DKIM & DMARC je iets? Ons wel!

3
Analyse
Analyse

Na verzending van de e-mail wil je uiteraard weten wat de resultaten zijn. De e-mailmarketingsystemen waar Onetomarket mee werkt bieden overzichtelijke dashboards om deze resultaten realtime inzichtelijk te maken. Ze zijn te koppelen aan programma’s zoals Google Analytics zodat klantgedrag op je website (e.g. bestellingen) wordt weergegeven in de rapportage. Op deze manier heb je altijd een volledig beeld van hoe jouw e-mail gepresteerd heeft en kan je de volgende stap gaan maken: namelijk optimalisatie. De rapportages bieden inzicht op klantniveau maar ook op content en campagne niveau. Hierdoor kan je achterhalen waar nog winst te behalen valt en dus geoptimaliseerd moet worden om zo jouw e-mailcampagnes constant beter te maken!

4
Rapportage
5
Optimalisatie

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op!

Wil je jouw E-mail marketing samen met ons naar een hoger niveau tillen? Laat dan je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op!