Display
advertising

088 - 120 34 00

Naast het adverteren via de zoekmachine biedt Google de mogelijkheid om te adverteren binnen het omvangrijke Google Display Netwerk. Het Display Netwerk bestaat uit talloze partnersites van Google die advertentieruimte beschikbaar stellen. Door gerichte targeting en nauwkeurige segmentatie kan in korte tijd een zeer groot bereik worden gecreëerd.

De juiste boodschap, op het juiste moment aan de juiste doelgroep tonen, dat is waar het bij Display Advertising om draait. Met behulp van diverse targeting mogelijkheden kan worden bepaald waar uw advertenties worden vertoond. Door de inzet van zowel tekst, beeld- als video advertenties is Display Advertising een zeer krachtig middel om uw naamsbekendheid te vergroten. Door zowel tekst als beeld advertenties effectief in te zetten creëren we aandacht, interesse en behoefte.

image: DisplayAIDAL 535x401 Display Advertising

 

Hoe kan Onetomarket je helpen?

Wil je meer bekendheid genereren voor uw product, merk of dienst of wil je juist het rendement van je huidige campagne verbeteren? Onetomarket heeft jarenlange ervaring met het succesvol opzetten en beheren van Display campagnes en zet de mogelijkheden graag voor je op een rijtje. Middels uitgebreide doelgroep en marketing analyses zal Onetomarket de juiste strategie voor je bepalen. Onze experts verzorgen het volledige traject van strategie tot uitvoering om zodoende het maximale resultaat uit je Display campagnes te behalen. Wij helpen met het vergroten van naamsbekendheid en het verhogen van het aantal conversies.

Meer weten over de mogelijkheden op het gebied van Display Advertising en Remarketing?
Neem nu contact met ons op!

De mogelijkheden van display advertising

Zichtbaar zijn bij jouw doelgroep? Vraag vrijblijvend advies.