Verkeer
genereren

088 - 120 34 00

Zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren kunnen, inderdaad, een hoop relevant verkeer genereren naar jouw website. Er zijn echter meerdere kanalen die grote hoeveelheden verkeer naar je site kunnen genereren.

Pull strategie

Door het gebruik van SEO ben je bezig om verkeer naar je website te “trekken”. Mensen zijn op zoek naar iets in jouw niche en vinden je website door middel van de zoekmachines. Gratis verkeer is relevant maar je bereik is niet optimaal. Onetomarket helpt je een strategie te ontwikkelen waarbij verschillende manieren worden gebruikt om verkeer naar je website te genereren.

Push strategie

Er zijn meer mogelijkheden om bezoekers naar je site te trekken. Met een ‘push’ –strategie duw je als het ware de bezoekers naar je website toe. Er zijn verschillende manieren om dit te bereiken. Vaak denken mensen dat ze moeten betalen voor hun verkeer. In sommige gevallen is het betalen-per-click de manier maar in sommige gevallen betaalt het gebruik van een alternatieve strategie zich beter uit. Het gebruik van blogs in een marketingcampagne kan leiden tot een toename aan een substantiële hoeveelheid ‘gratis’ en direct verkeer naar uw site.

Let wel: ook al betaalt je niet direct voor gratis verkeer, het vergt toch veel tijd en middelen voor het bereiken van de juiste doelen. Niets in deze wereld is gratis, zelfs niet ‘gratis’ verkeer!

Om te onthouden

Hoe kunnen wij je helpen?

Zoals gezegd zijn er tal van manieren voor het genereren van verkeer naar je website. Onetomarket weet wat werkt en wat niet. Wij kunnen je helpen bij het definiëren van de juiste strategie voor het genereren van grote hoeveelheden relevante verkeersinformatie. Neem nu contact met ons op en bespreek je mogelijkheden met onze experts!

Wil je jouw online marketing samen met ons naar een hoger niveau tillen? Laat dan je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op!