Leadgeneratie

088 - 120 34 00

Om je winst te maximaliseren is het aanbevolen om aandacht te besteden aan zowel de zachte conversies als aan het aantal verkopen. Onetomarket helpt je bij het bepalen van jouw zachte conversiemogelijkheden en bij het maximaliseren van de winstgevendheid van deze leads.

Leads genereren via verschillende kanalen

Het genereren van online verkopen in branches zoals reizen, verzekeringen en leningen is erg tijdrovend omdat de besluitvormingsprocessen veel tijd vergen. Het is belangrijker om je suspect om te vormen tot een prospect door hem of haar een formulier in te laten vullen of een aanvraag voor informatie te laten maken.

Er zijn duizenden kanalen, waar je uit kunt kiezen, om waardevolle leads te genereren. Hier bij Onetomarket zijn we van mening dat deze kanalen elkaar kunnen aanvullen wanneer er gebruik wordt gemaakt van de juiste mix. Afhankelijk van de soort markt waarin je actief bent, heb je de keuze uit een breed scala aan online kanalen om meer leads te genereren en het aantal verkopen te verhogen. Enkele kanalen zijn RSS, e-mailmarketing, organisch zoeken en adverteren in de zoekmachine.

Optimaliseren en analyseren

Natuurlijk wil je weten wat de waarde van een lead is, uitgedrukt in geld. Het voordeel van het online generen van leads is het feit dat het volledig meetbaar is. Wil je in een paar seconde weten wat de kosten per lead zijn en wat een lead mag kosten? Jouw ROI is compleet beheersbaar.

Om te onthouden

Hoe kunnen wij je helpen?

Zoals je kunt zien is leadgeneratie een fantastische manier om bezoekers om te vormen tot prospects. Ook weten hoe je meer leads kunt genereren en welke kanalen goed werken? Doe je voordeel met onze ervaring. Neem nu contact op en praat met onze experts!

Wil je jouw online marketing samen met ons naar een hoger niveau tillen? Laat dan je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op!