Expert
Review

088 - 120 34 00

Zou het niet ontzettend handig als een onafhankelijk expert eens zijn oordeel zou geven over je website? Doe je het goed of heb je een enorme muur gebouwd tussen de stap van bezoeker naar klant? Met de Expert Review doen wij dit voor je.

Het doel van de Expert Review is het optimaliseren van je website en daarmee het verhogen van de conversiekracht. Dit doen we door het toevoegen van motiverende factoren die bezoekers tot actie aanzetten en het weghalen van drempels die bezoekers in de weg staan.

Praktische verbeteradviezen

De adviezen die wij geven zijn praktisch van aard op basis van screenshots van de website en in samenwerking met de webbouwer eenvoudig door te voeren. In de Expert Review staan adviezen die gebaseerd zijn op wetenschappelijke onderzoeken en de ervaring van de Conversie optimalisatie consultants. Daarnaast baseren we het advies op Google Analytics data en focussen ons direct op de actuele knelpunten en geven daardoor gericht verbeteradvies.

Onderdelen van de Expert Review

Onetomarket let tijdens de Expert Review op:

Expert Review bij Onetomarket

Het maakt niet uit voor welke branche je advies wilt of wat je doelstelling is. Vele verschillende bedrijven zijn u voorgegaan met een positief resultaat, zoals Fleurop, ICM en AlkaVitea.

De webanalisten van Onetomarket verzorgen:

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op met één van onze analytics specialisten.

Wil je een expert review laten uitvoeren voor meer resultaat? Neem contact op.

onze partners