Management
Dashboards

088 - 120 34 00

Tijdens het autorijden, geeft het dashboard van jouw auto de belangrijkste informatie om je auto goed te kunnen besturen. Wanneer je actief bent in de online marketing, ondersteunt een dashboard je op dezelfde manier. Een dashboard is een visueel hulpmiddel die de elementen organiseert die het belangrijkste voor je zijn.

Is het doel van je website het informeren van bezoekers, het behalen van leads of het verkopen van producten? Wat voor een soort site je ook hebt, voor elke website kunnen dashboards worden vormgegeven.

Het dashboard bevat grafieken waarin trends, patronen en mogelijke relaties tussen kanalen en campagnes worden weergegeven. Het voegt overzichtelijke, relevante waarde toe. Op het dashboard signaleer je wanneer er iets mis gaat. Na diepere analyses kun je er achterkomen waarom dit zo is. Onetomarket gebruikt het data-visualisatie programma Tableau Software om de dashboards voor klanten te creëren.

Hoe kunnen we je helpen?

De webanalisten van Onetomarket helpen je met:

Je wordt elke week of maand op de hoogte gehouden van de activiteiten op jouw website en kunt daar op de juiste manier op inspelen. Stop met het laten rondzwerven door jouw data, laat ons je helpen bij het bouwen van een dashboard, dat het echte verhaal van jouw organisatie vertelt.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op met één van onze analytics specialisten.

Wil je het opzetten van een management dashboard uitbesteden? Vraag vrijblijvend advies.