Landingspagina
optimalisatie

088 - 120 34 00

Met Google AdWords stuur je relevante bezoekers met gerichte advertenties naar je aanbod. Door landingspagina optimalisatie verhoog je uit deze bezoekers het aantal aanvragen, offertes en verkopen door het gericht verbeteren van je landingspagina’s.

Landingspagina optimalisatieDe pagina’s van je website waarop bezoekers binnenkomen via advertenties is van groot belang. Dit is namelijk de pagina die de eerste indruk afgeeft en de bezoeker moet helpen en motiveren om de website verder te bekijken, en uiteindelijk contact op te nemen.

Uit de resultaten blijkt vaak dat een hoog percentage van de bezoekers de website direct verlaat als zij binnenkomen op een landingspagina. Dit is een onnodig groot deel van de bezoekers, waarmee veel potentiële leads weglekken en je marketingbudget wordt verspild.

Bezoekers verlaten de website direct als de landingspagina niet aansluit op het zoekwoord dat ze gebruikt hebben en/of de advertentie waarop ze geklikt hebben. De landingspagina sluit zo niet aan op de behoefte van de bezoeker. De bezoeker kan niet vinden wat hij zoekt, en gaat verder zoeken op een andere website. Er zijn vele redenen waardoor een bezoeker de website verlaat.

Alle budgetverdampende knelpunten op de landingspagina’s lossen wij op door:

Voordelen landingspagina optimalisatie

Het verlagen van het aantal bezoekers dat de website verlaat bij binnenkomst, is dan ook een grote kans voor veel websites. Dit zorgt uiteindelijk voor:

Oftewel, door de landingspagina’s te optimaliseren– en dus beter aan te laten sluiten op de behoefte van de bezoeker – haal je meer rendement uit de investering in zoekmachine adverteren of andere betaalde kanalen. Ook worden er méér leads gegenereerd met een gelijkblijvend mediabudget.

Landingspagina optimalisatie bij Onetomarket

Onetomarket heeft jarenlange ervaring op het gebied van landingspagina optimalisatie, met diverse branches en klanten zoals Schiphol, Zwitserleven en Wensink Automotive. Deze kennis en ervaring geven jouw landingspagina een voorsprong op de pagina’s van jouw concurrentie.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op met één van onze analytics specialisten.

 

 

Wil je jouw online marketing samen met ons naar een hoger niveau tillen? Laat dan je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op!