Klipfolio
Dashboards

Wil je jouw op maat Klipfolio
Dashboard uitbesteden?
088 - 120 34 00

Doe inzichten op vanuit je eigen realtime online marketing Klipfolio dashboard. Je tijd besteed je alleen nog aan het beoordelen van je resultaten en vervolgens het verbeteren van je online campagnes. We helpen je met het opzetten en onderhouden van Klipfolio Dashboards. Dit scheelt je tijd en geld.

Klipfolio Dashboards zijn 100% in de Cloud.
Je hoeft geen software te downloaden. Je hoeft het nooit te updaten. Je kunt via elk apparaat met internet toegang je dashboard bekijken.
Connect met je data waar het zich ook bevindt.
De 100+ meest bekende diensten worden bij Klipfolio ondersteund. Met een speciale connector maken we een op maat connectie met exotische databases.
Meer dan 300 KPI templates zijn al voor je gevisualiseerd.
Vele standaard visualisaties zijn daardoor direct toegankelijk. Alleen je eigen wensen hoef je zelf te visualiseren.
Prachtige grafieken, tabellen en toerentellers.
Klipfolio zit vol met krachtige functionaliteiten zoals dropdown menu’s om de tijdsperiode te veranderen. Data koppelingen tussen verschillende bronnen. En je kunt elke klip aanpassen naar je eigen huisstijl.
Ben je bekend met Excel dan kun je ook zelf klips maken.
De bijgeleverde editor helpt je visualisaties maken zonder code te schrijven. Er is een learning curve. Klipfolio Ben je bekend met Excel dan kun je ook zelf klips maken. biedt handleidingen via video’s en documentatie.
Het aantal dashboards per gebruiker is onbeperkt.
Alle grafieken kun je hergebruiken op een ander Klipfolio dashboard. Stel dat jouw dashboard er net iets anders uit moet zien.

Prachtige dashboards die je wilt blijven bekijken

Dashboards die je continu wel wilt bekijken alleen al omdat het er zo mooi uit ziet. De dashboards van Klipfolio zijn enorm flexibel door de vele verschillende visualisaties en layouts. De visuele mogelijkheden maken de dashboards mooi en functioneel. Het is namelijk mogelijk om vele vergelijkingen toe te voegen in grafieken en tabellen.

visualizations

Ongelimiteerd aantal dashboards

Stel je voor dat elke directeur, manager, medewerker of een heel marketingteam een persoonlijk dashboard tot zijn beschikking heeft. Dit persoonlijke dashboard biedt antwoorden op de vragen die de specifieke medewerker nodig heeft voor zijn functie. Klipfolio biedt ruimte voor een oneindig aantal dashboards. Je hebt daardoor de vrijheid om je sneller in elk online kanaal, bedrijfstak of productgroep te verdiepen.

Realtime koppelen met Google Analytics, Facebook, LinkedIn en Google AdWords

En nog veel koppelingen met veel meer online tools die je bijna realtime laat updaten. Klipfolio geeft je alle vrijheid om met alle mogelijke databronnen te koppelen. Je wordt niet beperkt tot alleen de populaire tools zoals Google AdWords, Dropbox, Facebook, Twitter en LinkedIn. Het is ook mogelijk om met bestanden als XML, CSV en Excel te koppelen of met je eigen MySQL database! Het is zelfs mogelijk om vanuit je mailbox data te mailen en dit automatisch door Klipfolio in een dashboard te visualiseren.

Laat geen data meer rondzwerven in verschillende tools, maar laat ons je helpen bij het bouwen van een overzichtelijk dashboard, dat het echte verhaal van jouw organisatie vertelt.

Catching online
opportunities

De webanalisten van Onetomarket:

  • zijn specialisten in het koppelen en visualiseren van data voor analyses en het bouwen van marketing dashboards in Klipfolio, Tableau Software, Google Data Studio en Google Analytics.
  • hebben voor de laatste Google Analytics ontwikkelingen contact met het team achter Google Analytics in San Francisco.
  • zijn Google Analytics Certified Partner (GACP) waardoor we lastige technische problemen oplossen, hardnekkige limieten ophogen en zoekgeraakte accounts terugvinden;
  • zijn individueel gecertificeerd voor Google Analytics en Digital Analytix, en specialist in Google Tag Manager, Piwik en Clicky.

Werkwijze

1
Strategiesessie / Brainstormsessie
2
Inventariseren wensen
3
Inventariseren koppelingen
4
Opzetten op maat dashboard

Zelf dashboards maken of uitbesteden?

Klipfolio geeft toegang tot vele kant en klare dashboards en koppelingen. Tot op een zeker punt gaat dit goed en vervult dit een behoefte.

Een eigen op maat dashboard bouwen met Klipfolio kent een leercurve. Zelf een specialist laten opleiden is tijdsintensief en loont doorgaans niet. Een organisatie heeft doorgaans slechts een beperkt aantal dashboards nodig.

Onze klanten besteden het bouwen van het dashboard uit. Dit zorgt dat zij snel een hoog kwalitatief dashboard in handen hebben. Het finetunen of uitbreiden van het dashboard doen zij dan zelf of besteden ze nog uit afhankelijk van de complexiteit.

De wensen van de klant staan centraal. Binnen een traject heb je invloed op het resultaat. Tijdens het traject zijn namelijk feedbackrondes opgenomen. Wij adviseren altijd als er iets eenvoudiger kan. Wij houden van elegante oplossingen.

Door Onetomarket intensief te betrekken bij het invullen van de behoeften en wensen van Zwitserleven is een glashelder dashboard ontwikkeld. Hier komt de kennis en ervaring van Onetomarket duidelijk naar voren. Zwitserleven heeft nu direct inzicht in resultaten van campagnes en kan goed onderbouwd bijsturen met uiteraard een gunstig effect op de effectiviteit en rendement van de campagnes.
Bas van Oosterhout
Online Marketeer bij Zwitserleven

Bekijk onze beste Klipfolio cases

Wil je jouw op maat Klipfolio Dashboard uitbesteden?