Klipfolio
Dashboards

088 - 120 34 00

Logo_400_klipfolio_c-wDoe inzichten op vanuit je eigen realtime online marketing Klipfolio dashboard. Je tijd besteed je alleen nog aan het beoordelen van je resultaten en vervolgens het verbeteren van je online campagnes. We helpen je met het opzetten en onderhouden van Klipfolio Dashboards. Dit scheelt je tijd en geld.

Prachtige dashboards die je wilt blijven bekijken

Dashboards die je continu wel wilt bekijken alleen al omdat het er zo mooi uit ziet. De dashboards van Klipfolio zijn enorm flexibel door de vele verschillende visualisaties en layouts. De visuele mogelijkheden maken de dashboards mooi en functioneel. Het is namelijk mogelijk om vele vergelijkingen toe te voegen in grafieken en tabellen.

Zwitserleven, Bas van Oosterhout, Online Marketing Manager
“Klipfolio is een erg handige tool om in 1 overzicht een totaalbeeld te krijgen van je campagnes. Met name de toerenteller functionaliteit is erg handig.
Er zitten nog wel wat kleine verbeterpunten in, maar overall is de tool al behoorlijk volwassen. De samenwerking met Onetomarket die de implementatie voor ons verzorgt, is goed. Samen komen we tot steeds betere inzichten en Klipfolio dashboards.”.

visualizations

Ongelimiteerd aantal dashboards

Stel je voor dat elke directeur, manager, medewerker of een heel marketingteam een persoonlijk dashboard tot zijn beschikking heeft. Dit persoonlijke dashboard biedt antwoorden op de vragen die de specifieke medewerker nodig heeft voor zijn functie. Klipfolio biedt ruimte voor een oneindig aantal dashboards. Je hebt daardoor de vrijheid om je sneller in elk online kanaal, bedrijfstak of productgroep te verdiepen.

adwords-marketing-dashboard-klipfolio

Realtime koppelen met Google Analytics, Facebook, LinkedIn en Google AdWords

En nog veel koppelingen met veel meer online tools die je bijna realtime laat updaten. Klipfolio geeft je alle vrijheid om met alle mogelijke databronnen te koppelen. Je wordt niet beperkt tot alleen de populaire tools zoals Google AdWords, Dropbox, Facebook, Twitter en LinkedIn. Het is ook mogelijk om met bestanden als XML, CSV en Excel te koppelen of met je eigen MySQL database! Het is zelfs mogelijk om vanuit je mailbox data te mailen en dit automatisch door Klipfolio in een dashboard te visualiseren.

Klipfolio Dashboards bij Onetomarket

Onetomarket heeft een partnership met Klipfolio en jarenlange ervaring met het ontwikkelen van opmaat dashboards.

De webanalisten van Oneotmarket helpen je met:

Laat geen data meer rondzwerven in verschillende tools, maar laat ons je helpen bij het bouwen van een overzichtelijk dashboard, dat het echte verhaal van jouw organisatie vertelt.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op met één van onze analytics specialisten.

Stel vrijblijvend een vraag aan één van onze Consultants