Google Tag
Manager

088 - 120 34 00

Ben je van plan om Google Analytics te implementeren op je website? Bespaar je dan een hoop tijd en geld op de lange termijn door Google Tag Manager te gebruiken. Google Tag Manager zorgt dat de juiste codes op de goede plek in de website staan. Met het resultaat dat je al je online campagnes en gedrag van bezoekers op je website worden gemeten.

Voordelen Google Tag Manager

In het verleden werd Google Analytics geïmplementeerd met losse codes op een website, dit neemt veel tijd in beslag en gaat nog wel eens fout. Met vele wijzigingen als gevolg. Tegenwoordig is het verstandig om met Google Tag Manager te werken.

  • Google Tag Manager geeft een overzicht van alle codes. In Google Tag Manager worden alle codes voor online metingen centraal geregeld. Dus je weet daardoor precies welke knoppen en formulieren op je website gemeten worden.
  • Google Tag Manager zorgt voor een snelle code plaatsing. Voor marketeers is het voordeel dat zonder tussenkomst van een webontwikkelaar belangrijke resultaten voor campagnes eenvoudig gemeten worden als dit plotseling nodig is. Een marketeer voegt zelf de codes toe waardoor campagnes sneller live staan, eerder worden geoptimaliseerd en daardoor eerder geld opleveren.
  • Google Tag Manager is niet alleen voor Google Analytics. Het werkt naadloos samen met andere populaire veelgebruikte tools zoals voor Web Analytics, display campagnes, Affiliate marketing en Google AdWords.

Wij verzorgen de integratie van Google Tag Manager voor elke stap van het proces. Wij leveren al het benodigde voor een correcte werking aan, beheren het pakket en geven ondersteuning aan de webontwikkelaar.

Google Tag Manager bij Onetomarket

Onetomarket heeft al vele implementaties verzorgd met Google Tag Manager, bijvoorbeeld voor Zwitserleven.

De webanalisten van Onetomarket:

  • vliegen elk jaar voor de laatste Google Analytics ontwikkelingen en om contact te behouden met het team achter Google Tag Manager, naar San Francisco.
  • zijn Google Analytics Certified Partner (GACP) waardoor we lastige technische problemen oplossen, hardnekkige lage limieten ophogen en zoekgeraakte accounts terugvinden;
  • zijn individueel gecertificeerd voor Google Analytics en Digital Analytix, en specialist in Google Tag Manager, Piwik en Clicky.
  • zijn specialisten in het koppelen en visualiseren van data en het bouwen van management dashboards in Tableau Software en Google Analytics.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op met één van onze analytics specialisten.

Wil je het inrichten van Google Analytics via Google Tag Manager uitbesteden? Vraag vrijblijvend advies.