Google
Analytics

Google
Analytics
088 - 120 34 00

Google Analytics helpt je bedrijf groeien. Met Google Analytics krijg je volledige inzicht in hoe goed je marketingkanalen en website presteren. Elke bedrijf, of je nu klein of groot bent, heeft voor haar website inzicht en sturing nodig om haar marketingbudget niet te verspillen en aanvragen, verkopen, bestellingen en klanttevredenheid te verhogen. Dit doen we met Google Analytics.

Voordelen van Google Analytics

Google Analytics is met meer dan 90% marktaandeel het meest populaire statistiekenpakket. Het is gratis in aanschaf en vrij van maandelijkse kosten, gebruiksvriendelijk en zit het vol krachtige mogelijkheden om je bezoekers te leren kennen.

De basis van het pakket toont bijvoorbeeld hoeveel bezoekers uit Google komen, welke pagina’s zij hebben bekeken en of zij je daadwerkelijk iets hebben opgeleverd. Door te ontdekken wat er nu gebeurd, kunnen we veranderen wat misgaat en meer doen van dat wat goed gaat.

Google Analytics werkt nauw samen met onmisbare hulpmiddelen als Google AdWords, Google Webmaster Tools en vele andere onmisbare pakketten. Het brengt alle informatie samen met als doel meer behalen uit je bestaande marketingkanalen en het verhogen van de kwaliteit van je website.

Google Analytics bij Onetomarket

Bedrijven die nog aan het begin of al gevorderde kennis hebben van Google Analytics zitten goed bij Onetomarket. Wij leggen de mogelijkheden van Google Analytics in begrijpelijke taal uit.

Onze Google Analytics specialisten helpen je met een basis of uitgebreide geavanceerde integratie van Google Analytics op je website(s). Wij houden daarbij rekening met het niveau waarop de organisatie zich bevindt. Je maakt geen kosten voor mogelijkheden waar je nog niet klaar voor bent.

Wij adviseren na integratie een overzichtelijk, gebruiksvriendelijk dashboard. Hierdoor weet je welke kanalen geld opleveren of welke stappen je daarvoor nog moet zetten.

Op basis van de feiten in Google Analytics en onze ervaringen vertellen we je welke acties nu belangrijk zijn. Kortom, het continu optimaliseren van je onlinemarketingkanalen en website waardoor je blijft groeien in je doelstellingen.

Centraal Beheer Achmea, Joanne Beekman
“Onetomarket heeft ons geholpen om onze conversies optimaal door te kunnen meten met e-commercetracking. Een flinke uitdaging vanwege de enorme omvang van het account en diepgang van onze website. Onetomarket hielp ons zorgvuldig, snel en professioneel en gaf doordacht advies bij enkele ingewikkelde vraagstukken. Wij zij zeer tevreden met het geleverde resultaat en kunnen nu CentraalBeheer.nl en de online marketing kanalen veel beter optimaliseren”.

Onze kennis blijft niet alleen bij ons. Wij dragen het graag over tijdens adviesgesprekken en door het geven van (in-house) trainingen waardoor je altijd op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen.

De web analisten van Onetomarket:

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op met één van onze analytics specialisten.

Stel vrijblijvend een vraag aan één van onze Consultants