Digital
Analytix

088 - 120 34 00

Organisaties die websites hebben met honderdduizenden bezoekers (bijv. publishers), zijn de doelgroep voor Digital Analytix (comScore). Dit is hét statistiekenpakket dat het beste van web analytics combineert met landelijke surveys. Digital Analytix is het pakket wanneer je zoekt naar een veelvraat als het gaat om het verzamelen en importeren van data.

Voor het beheren van campagnes en resultaten van alle online kanalen is Digital Analytix erg geschikt. Digital Analytix is absoluut een statistiekenpakket waarin alles mogelijk is of door de technische ondersteuning mogelijk gemaakt kan worden.

Google AdWords en Digital Analytix

Voor commerciële websites is inzicht in de resultaten van Google AdWords per campagne van belang. Vandaar dat Onetomarket een hulpmiddel heeft dat automatisch zorgt dat Google AdWords campagnes in Digital Analytix terug te vinden zijn. Dit is een aanvulling op de al beschikbare, echter beperkte, standaard Google AdWords integratie van Digital Analytix.

Waarom webanalytics bij Onetomarket?

De web analisten van Onetomarket beheersen het beheren en optimaliseren van de vele digitale kanalen in Digital Analytix. Door de kracht van Digital Analytix te koppelen met de visualisatie mogelijkheden van Tableau Software zien wij waardevolle kansen.

De web analisten van Onetomarket:

  • zijn individueel gecertificeerd voor Digital Analytix en Google Analytics en specialist in Google Tag Manager, Piwik en Clicky;
  • zijn specialisten in het koppelen en visualiseren van data en bouwen van management dashboards in Tableau Software met Digital Analytix;
  • zijn klaar om te ondersteunen bij het implementeren en inrichten van een nieuwe of bestaande Digital Analytix omgevingen.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op met één van onze analytics specialisten.

Wil je jouw online marketing samen met ons naar een hoger niveau tillen? Laat dan je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op!