088 - 120 34 00
Hét Online Marketing Bureau uit Arnhem

image: analytics Web AnalyticsJe hebt de keuze om je bezoekers te begrijpen en hierop in te spelen, of in het duister te blijven tasten. Verspil geen budget aan kanalen die geen of weinig geld opleveren en behaal maximale winst met de kanalen die presteren. Web analytics geeft je compleet inzicht in de prestaties van je marketingkanalen en je website.

Je online doelstellingen vormen het uitgangspunt in alle stappen die we zetten met web analytics. Wij zorgen voor het gewenste resultaat dat je wilt bereiken of dat nou online aanvragen, verkopen of boekingen zijn.Ons motto is het direct pakken van kansen voordat deze zijn vervlogen en verder te kijken dan het voor de hand liggende.

Voordat we een fabriek worden waarin we je continu nieuwe inzichten adviseren die direct impact hebben op de resultaten, helpen we je eerst met het inrichten van je webanalyticspraktijk.

Inrichten web analytics

We integreren een statistiekenpakket op je website zodat wat je klanten doen niet meer voor je verborgen blijft. Door het jarenlang oplossen van problemen en vinden van kansen in Google Analytics, Universal Analytics, Google Tag Manager en Digital Analytix zijn wij nu in staat om je te helpen met deze en vele andere pakketten.

Management Dashboards

Wij zetten het meest geavanceerde, overzichtelijke en gebruiksvriendelijke management dashboard op. Het dashboard bevat alle informatie die je op hoofdlijnen nodig hebt. Hierdoor weet je bijvoorbeeld welke kanalen goed presteren en welke stappen je moet zetten om een nog beter resultaat te behalen.

Optimaliseren van je marketingkanalen en website

We optimaliseren continu je onlinemarketingkanalen en website waardoor je blijft groeien in je branding, conversiegerichte en informatieve doelstellingen.

Deze kennis blijft niet alleen bij ons. Wij dragen het graag over tijdens adviesgesprekken en door het geven van (in-house) trainingen waardoor je altijd op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen.

Centraal Beheer Achmea, Joanne Beekman
“Onetomarket heeft ons geholpen om onze conversies optimaal door te kunnen meten met e-commercetracking. Een flinke uitdaging vanwege de enorme omvang van het account en diepgang van onze website. Onetomarket hielp ons zorgvuldig, snel en professioneel en gaf doordacht advies bij enkele ingewikkelde vraagstukken. Wij zij zeer tevreden met het geleverde resultaat en kunnen nu CentraalBeheer.nl en de online marketing kanalen veel beter optimaliseren”.

Web analytics bij Onetomarket

Onetomarket heeft jarenlange ervaring op het gebied van web analytics, met een breed scala aan klanten, bijvoorbeeld Wensink Automotive, Schiphol en Wegener.

De web analisten van Onetomarket:

  • vliegen voor de laatste Google Analytics ontwikkelingen en het team achter Google Analytics naar San Francisco.
  • zijn Google Analytics Certified Partner (GACP) waardoor we lastige technische problemen oplossen, hardnekkige limieten ophogen en zoekgeraakte accounts terugvinden;
  • zijn individueel gecertificeerd voor Google Analytics en Digital Analytix, en specialist in Google Tag Manager, Piwik en Clicky.
  • zijn specialisten in het koppelen en visualiseren van data en het bouwen van management dashboards in Tableau Software en Google Analytics.

Deze kwaliteiten, samen met een grenzeloos enthousiasme, zorgen dat we ons vastbijten en we niet meer loslaten tot we jouw gewenste resultaten hebben behaald. Wij gaan voor een jarenlange samenwerking vol met overwinningen.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op met één van onze analytics specialisten.