088 - 120 34 00
Hét Online Marketing Bureau uit Arnhem

Online marketing genereert enorme hoeveelheden data. Door te bepalen welke data relevant is voor uw bedrijf is het mogelijk inzicht te verkrijgen in data die ook daadwerkelijk oproept tot actie. Deze inzichten voegen waarde toe aan uw bedrijf en dat is waar het uiteindelijk allemaal om draait.

Het proces

Het proces van analyse en optimalisatie begint bij het definiëren en meten van de KPI’s (Kritieke Prestatie Indicatoren) van uw website. Dit zijn bepaalde waarden die de effectiviteit van uw website, op basis van uw doelstellingen, goed kunnen weergeven. Als u bijvoorbeeld een webwinkel heeft en de doelstelling is om 20% meer omzet te genereren t.o.v. vorig jaar, zou een goede KPI de behaalde omzet van de website zijn. In de rapportage kunnen de gemeten KPI cijfers via het analytics-programma worden aangevraagd, waarin de gegevens van de metingen worden weergegeven. Zie ook onderstaande afbeelding.

image: Cirkel 300x1751 Analyseren & Optimaliseren

Door middel van analyse kunnen opmerkelijke ontwikkelingen, kansen, bedreigingen en de oorzaken hiervan worden vastgesteld. Door middel van o.a. website optimalisatie kan op deze ontwikkelingen ingespeeld worden, dat uiteindelijk zal leiden tot een beter functionerende website.

Het analyseren van uw website data is erg nuttig om de mate van succes van o.a. acties zoals zoekmachine marketing, website optimalisatie en verstuurde mailings in kaart te brengen. Hierdoor complementeert Web Analytics andere online marketing activiteiten. Hoe kunt u immers weten of iets werkt (of niet) als u het niet kunt meten?

Hoe kunnen wij u helpen?

Bij Onetomarket zijn de hierboven omschreven aspecten van online marketing vormgegeven door middel van twee typen diensten, namelijk:
Web analytics maakt het mogelijk om website data te meten, te analyseren en te optimaliseren. De tweede mogelijkheid is Conversie optimalisatie dit maakt het mogelijk om op deze analyses in te spelen, waardoor uw website beter in functie kan voorzien.

Onetomarket verzorgt zowel gehele als gedeeltelijke Webanalytics diensten aan als ondersteuning voor uw bedrijf en kan middels rapportages maandelijkse analyses op maat leveren. Ook leveren wij klantgerichte adviezen op het gebied van analytics, conversie optimalisatie en meer.

Een frisse kijk op uw aantallen, analyses en strategie kan soms een enorme eyeopener zijn. Door Onetomarket in te schakelen beschikt u over kennis en ervaring dat leidt tot het ontwikkelen van nieuwe inzichten voor uw inhoudsteam.

Interesse? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. We zullen zo snel mogelijk contact opnemen om op uw aanvraag terug te komen.