Schiphol

Multidisciplinaire Online
Marketing voor Schiphol Airport.
088 - 120 34 00

Schiphol is de belangrijkste transporthub van Nederland. Van hieruit vliegen vele duizenden vliegtuigen de hele wereld over. Ondersteuning vindt dan ook online plaats middels schiphol.nl. Dit kan zijn in de vorm van het parkeren van uw auto via schiphol smartparking tot aan het boeken van tickets via Schiphol Reisbureau. Momenteel werken Onetomarket en Amsterdam Airport Schiphol sinds 2007 samen op het gebied van SEO, SEA en E-mailmarketing. Conversie Optimalisatie is nu de volgende stap waarmee gezamenlijk de resultaten nog verder geoptimaliseerd kunnen worden.

image: Schiphol5 300x225 Schiphol

Via deze mix van diensten optimaliseert Onetomarket de online zichtbaarheid van de diverse labels van Schiphol en zorgt zij voor een grote aanwas van geïnteresseerde bezoekers vanuit de zoekmachines Google, Yahoo en Bing. Het doel van deze marketingactiviteiten is het versterken van de online autoriteit van Schiphol en het genereren van zoveel mogelijk sales binnen een vooraf gesteld doel.

Onetomarket werkt samen met Schiphol, voor onder meer Schiphol Smart Parking. Voor dit label verzorgt Onetomarket gerichte advertentiecampagnes in de zoekmachines. Via de slimme inzet van Local Search, en de koppeling van de advertentiecampagne aan de fysieke locatie van de parkeergelegenheden, worden de USP’s van Schiphol Smart Parking benadrukt. Tevens vallen de advertenties meer op wat een sterke bijdrage levert aan het rendement van de totale campagne.

Om de communicatie met de doelgroep te onderhouden, verzorgt Onetomarket alle e-mail marketing activiteiten voor de labels van Schiphol met als doelen het bieden van service aan de reizigers, de uitbreiding van de klantprofielen en de optimalisatie van het rendement.

Bart Aaldering, Online Marketing Adviseur bij Onetomarket:

Binnen Onetomarket werken we met account teams, ingericht met gespecialiseerde consultants per vakgebied om zo Schiphol te kunnen voorzien van een multidisciplinair online marketing advies. Ik ben ervan overtuigd dat deze aanpak perfect past bij een partner zoals Schiphol”.


Wil je jouw online marketing samen met ons naar een hoger niveau tillen? Laat dan je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op!

    onze partners