Onetomarket, ITDonations
en de CliniClowns

geen kinderachtig
effect!
088 - 120 34 00

Onetomarket is een sterk groeiend online marketing bureau; de modernisering van de huidige ICT infrastructuur en vervanging van de hardware waren een logisch gevolg. Echter, wat doe je als bedrijf vervolgens met de oude hardware en vooral, hoe zorg je dat er geen gevoelige (klant)gegevens op straat komen te liggen? Het antwoord kwam via de samenwerking met een stichting genaamd ITDonations.

ITDonations is een non-profit organisatie welke gespecialiseerd is in het afvoeren en verwerken van oude hardware. Conform de gemaakte afspraken haalt ITDonations de ICT apparatuur op, registreert alle assets, verwijdert de data en zorgt voor de verdere verwerking van de apparatuur. Het gehele proces is geborgd binnen strenge procedures. Niet voor niets ondersteunt de AIVD de software waarmee ITDonations de hardware definitief opschoont en wordt de werkwijze van ITDonations erkend door de Vereniging van Nederlandse Ziekenhuizen als het gaat om borgen van vertrouwelijke informatie.


Wanneer het volledige proces is afgerond is de totale waarde, in ons geval rond de 1.000 euro, van de ingeleverde hardware bekend en kan je zelf bepalen aan welk goed doel je dit wil doneren. Unaniem is er gekozen voor de CliniClowns; want wat is er nu mooier dan een ernstig ziek kind te laten lachen waardoor de ziekte, al is het maar voor heel even, naar de achtergrond verdwijnt?!

Benieuwd naar het volledige verhaal?

Download de whitepaper

Wil je jouw online marketing samen met ons naar een hoger niveau tillen? Laat dan je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op!

    onze partners