Assist iT

klaar voor
verdere groei
088 - 120 34 00

Online marketing bureau Onetomarket zit in de lift. Een goed moment om de eigen ICT-infrastructuur weer eens helemaal door te laten lichten. Met Assist iT als nieuwe leverancier is die nu in alle opzichten klaar voor de toekomst. “Vertrouwelijke en gevoelige informatie van klanten is bij ons in veilige handen.”

In een jaar tijd steeg het aantal opdrachten voor Onetomarket met ruim dertig procent. En het einde van de groei is nog niet in zicht. “Om onze dienstverlening op peil te houden, moet onze ICT-infrastructuur net zo hard mee kunnen groeien”, vertelt Nick Mulder, directeur van Onetomarket. “De beste manier om daarvoor te zorgen, is om alle systemen en applicaties in de cloud te laten draaien. Dat geeft onze medewerkers bovendien meer mogelijkheden om onderweg, thuis of op locatie hun werk te doen. Die stap naar de cloud wilden we dan ook maken. Maar dan wel zo dat we goed beveiligd zijn tegen datalekken. We willen onze klanten de zekerheid bieden dat wat ze aan ons toevertrouwen, niet op straat komt te liggen of verloren gaat.”


Strakke voorbereiding

Onetomarket besloot de hele ICT-infrastructuur onder te brengen bij Assist iT, van het datacenter tot de hardware en het beheer, support, monitoring en onderhoud. Nick: “Assist iT heeft soortgelijke projecten uitgevoerd bij onder meer advocatenkantoren. De referenties wekten veel vertrouwen. ”Daarin werd hij niet teleurgesteld. Assist iT ging voortvarend te werk.

Benieuwd naar het volledige verhaal?

Download de whitepaper

Wil je jouw online marketing samen met ons naar een hoger niveau tillen? Laat dan je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op!

    onze partners