AFAS

We kunnen veel meer voor de klant
doen terwijl de kwaliteit een stuk hoger ligt
088 - 120 34 00

In een jaar tijd van het ‘stenen tijdperk’ naar een moderne vorm van procesautomatisering, met één en hetzelfde softwarepakket. Het Arnhemse online marketingbureau Onetomarket kreeg het voor elkaar

Onetomarket is een full service online marketingbureau met tien medewerkers, gevestigd in Arnhem. Het bureau bedient een gevarieerde groep klanten aan de bovenkant van het mkb en het wat kleinere grootbedrijf. Het is sterk in de sector automotive, maar is ook actief in veel andere branches. Onetomarket was vijftien jaar geleden een van de pioniers op het gebied van online marketing. Vandaag de dag biedt Onetomarket een reeks diensten op het gebied van search engine optimization (SEO), search engine advertising (SEA), web analytics, e-mail marketing en social media. Onetomarket ontwikkelt marketingcampagnes waarbij het onder andere Facebook en Google inzet. Het bureau mag zich premium partner van Google noemen. Onetomarket kijkt in eerste instantie naar de strategische doelstellingen van klanten en vertaalt die in een online plan. Websites bouwt het bedrijf niet, wel optimaliseert het websites met de bedoeling de conversie te verhogen. Dat wordt meetbaar gemaakt met behulp van dashboards die de belangrijkste KPI’s in beeld brengen.


Toen Nick Mulder begin 2015 werd gepolst voor een directiefunctie bij Onetomarket zag hij weliswaar enkele praktische obstakels, maar hij was nieuwsgierig genoeg om het gesprek aan te gaan. Op dat moment werkte hij nog als business manager bij Ricoh, leverancier van producten en diensten op het gebied van IT en documentmanagement. “Op het laatst was ik er verantwoordelijk voor zeventig medewerkers en een miljoenenomzet. Je werkt met een budget en in zekere zin ervoer ik dat, als onderdeel van een corporate organisatie, als tamelijk abstract. Het idee om zelf als ondernemer aan het roer te staan, sprak me daarom enorm aan.”

Benieuwd naar het volledige verhaal?

Download de whitepaper

Wil je jouw online marketing samen met ons naar een hoger niveau tillen? Laat dan je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op!

    onze partners