088 - 120 34 00

OranjeTrends: Wie is de Populairste Speler van het Nederlands Elftal?

Het Wereldkampioenschap voetbal is nog in volle gang, vele teams zijn al gesneuveld, maar onze Oranje helden are still going strong. In de loop van de weken is de Oranjekoorts dan ook gestegen tot grote hoogten onder het Oranje publiek. Wat zij zoal zeggen en vinden van de spelers voor, gedurende en na de wedstrijden kun je terugvinden op Oranjetrends.nl.

OranjeTweets

Het is interessant te zien over welke speler nu het meest getwitterd wordt gedurende de wedstrijden en tijdens welke wedstrijden het meest wordt getweet. Tot nog toe bleek de wedstrijd tegen Brazilië verreweg het meest besproken met meer dan 30.000 en 25.000 tweets voor respectievelijk Arjen Robben en Wesley Sneijder. Wesley Sneijder en Arjen Robben waren gedurende de wedstrijd al het meest besproken en ook de dagen daarna blijven het onze populairste spelers.

Zo vlak voor de halve finale tegen Uruguay loopt de frequentie van het aantal tweetberichten rondom de Oranje mannen snel op en wordt er om de paar minuten wel weer een nieuw bericht geplaatst over de spelers. Voorspellingen, opstellingen, doelpunten, kritiek en ga maar door komt voorbij. Oftewel, de TV is niet meer nodig, oranjetrends geeft het beeld van de wedstrijd live via duizenden twitteraars.

Nederland – Uruguay Twitterverslag

Hopelijk gaan onze Oranje helden ook vanavond weer winnen! Oranjetrends zal in ieder geval een actueel twitterverslag geven van wat en hoeveel er getwitterd wordt over de spelers van het Nederlands Elftal.

Jouw vraag voor een speeddate van 15 minuten met het team

    onze partners