088 - 120 34 00

Praktische handvatten door SEO-sessies Onetomarket

Onetomarket en Thuiswinkel.org kijken terug op zeer succesvolle SEO-sessies voor 10 leden van Thuiswinkel.org. 25 leden ontvingen daarnaast het Handboek SEO, geschreven door de SEO-experts van online marketing bureau Onetomarket.

 Paul Kuiper van Tuinartikeltotaal reageert zeer enthousiast over de sessie die hij bij Onetomarket ontving. “De sessie gaf mij naast een bron aan informatie en inzicht, veel praktische handvatten met punten die we zelf direct kunnen aanpakken.”

Optimalisatie

Onetomarket en Thuiswinkel.org organiseerden het gratis SEO-advies speciaal voor leden. Search Engine Optimization (SEO), ook wel zoekmachineoptimalisatie genoemd, is gericht op het verkrijgen van meer relevante bezoekers en conversies op je website door middel van verbetering van de kwaliteit en de inhoud van je webpagina’s. De SEO experts hebben hiervoor de websites onder de loep genomen en op 50 belangrijke punten beoordeeld en vervolgens in een persoonlijke sessie hun bevindingen en advies gedeeld.

Veel werk te doen

Ook Sterk Online design store laat op Facebook weten zeer tevreden te zijn over de sessie. “Gisteren een zeer goed #SEO advies gehad van #Onetomarket. Gewonnen bij de #Thuiswinkel.org! Zeer blij verrast en een hoop werk te doen zodat iedereen ons in de toekomst nog beter weet te vinden.”

Een van de doelen van Thuiswinkel.org is om haar leden te voorzien van kennis en praktische informatie die de bedrijfsvoering direct verbetert. In veel gevallen kan dit heel goed met business partners, die veel kennis in huis hebben. De sessies met Onetomarket zijn hier een goed voorbeeld van.

Dit artikel is reeds verschenen op www.thuiswinkel.org.

 

Jouw vraag voor een speeddate van 15 minuten met het team

    onze partners