088 - 120 34 00

Zomeractie Onetomarket Funda slim adverteren met korting

Speciaal voor relaties van Onetomarket hebben Onetomarket en Funda een aantrekkelijke zomeraanbieding 10 bonusviews op de campagne en 10 korting op de uren van Onetomarket

Speciaal voor relaties van Onetomarket hebben Onetomarket en Funda een aantrekkelijke zomeraanbieding: 10% bonusviews op de campagne en 10% korting op de uren van Onetomarket!

Funda is een sterk merk: het is de grootste huizensite van Nederland en trekt maandelijks zo’n 3 miljoen bezoekers die samen ruim 10 miljoen pageviews per dag (!) bekijken.

Cijfers Funda
Multiscope, december 2006
Top 10 – E-commerce – Wonen

Onetomarket heeft al vaak bewezen dat het focussen op je doelgroep, binnen het juiste Umfeld en een boodschap gericht op die doelgroep, betere resultaten levert. De mogelijkheden van Funda sluiten hier heel goed bij aan.

Funda biedt o.a. focus op een steden en regio’s, richten op bezoekers die boven een bepaald prijsniveau zoeken, op huizen met een tuin, wel of geen CV ketel…
Hierbij kan tevens gebruik worden gemaakt van smart-advertising: de uiting kan worden aangepast aan de bezoeker.

Een voorbeeld: een tuincentrum met meerdere vestigingen kan zich focussen op bijvoorbeeld huizen met tuin, waarbij afhankelijk van de bezoeker de dichtstbijzijnde vestiging wordt gecommuniceerd.

Zomeractie Funda & Onetomarket
10% bonusviews en 10% korting op de uren van Onetomarket!

Voor meer interesse of een (test)campagne kunt u terecht bij uw accountmanager.

Jouw vraag voor een speeddate van 15 minuten met het team

    onze partners